Juri Kinnunen edustaa TPS:ää myös kaudella 2022

TPS on tehnyt kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen laitapuolustaja Juri Kinnusen kanssa. 31-vuotias Kinnunen aloittaa näin ollen jo kahdeksannen kautensa TPS-paidassa. Hän on Seuran puolustuksen kolmas sopimuspelaaja Rasmus Holman ja Joonas Lakkamäen ohella.

– On erittäin hyvät fiilikset päästä jatkamaan Tepsissä. Halusin edelleen edustaa TPS:ää ja varsinkin nyt, kun edessä on 100-vuotisjuhlakausi. Uskon, että minulla on yhä annettavaa kentällä ja entistä enemmän myös kentän ulkopuolella, Kinnunen summaa.

Yhteisymmärrys TPS:n kanssa syntyi nopeasti, sillä jatkosopimus oli Kinnusen ykköstoive alusta asti.

– Nyt en edes katsellut muita vaihtoehtoja. Heti kun pilli soi Rovaniemellä kauden viimeisen pelin päätteeksi, oli selvää että haluan olla mukana tälläkin kaudella. Pettymys oli niin suuri, ettei tätä voinut jättää siihen. Toivon, että meille riittää edelleen tukea ja luottoa. Minulla ja meillä on kovat tavoitteet ja uskon, että saavutamme ne.

– Roolini on vuosien edetessä ollut pakkokin muuttua, kun hetkittäin olen jo ollut joukkueen vanhin pelaaja. Pystyn antamaan nuoremmille pelaajille vinkkejä, jos ei muuta niin ainakin sanomaan, että älkää tehkö tätä tai tuota asiaa niin kuin minä silloin joskus tein, Kinnunen naurahtaa.

Päävalmentaja Jonatan Johansson on mielissään kokeneen pelaajan jatkosta.

– Juri oli iso osa viime kauden joukkuetta ja osoitti olevansa edelleen kova pelaaja Ykkösen tasolle. Halusimme ilman muuta pitää hänestä kiinni. Juri on kokenut pelaaja, tepsiläinen ja hyvä roolimalli meidän nuorillemme. Lisäksi hän pystyy pelaamaan laitapakkina kummalla tahansa puolella ja tarvittaessa ylempänäkin, Johansson alleviivaa.

– Jurin peli on ainoastaan parantunut, kun hän on pystynyt pelaamisen ohella tekemään töitä yhteistyökumppanillamme RTV:llä. Hän on käytettävissä kaikissa otteluissa ja harjoituksissa, mutta saa samalla tervettä vastapainoa työpaikallaan, jossa hän on viihtynyt hyvin. Tämäkin on osa sitä pakettia, jonka haluamme pystyä tarjoamaan varsinkin kokeneille pelaajillemme, että he voivat pelaamisen ohella varautua uran jälkeiseen aikaan, Johansson kiittelee.

Lisää uutisia