Joachim Osvold ja TPS loppukauden kattavaan sopimukseen

TPS on solminut loppukauden 2014 kattavan lainasopimuksen norjalaishyökkääjä Joachim Osvoldin kanssa. 19-vuotias Osvold debytoi Norjan pääsarjassa, Tippeligaenissa, toukokuussa 2012 vain 17-vuotiaana kasvattajaseuransa Lilleström SK:n riveissä.

188-senttinen Osvold on pelannut tähän mennessä kaikkiaan viisi ottelua Norjan pääsarjassa. Hän on edustanut urallaan myös Skedsmo FK:ta ja Oppsal IF:ää. Kovia maalisaldoja juniorivuosinaan takonut Osvold tarvitsee kuitenkin tässä vaiheessa uraansa lisää peliaikaa sekä vastuuta, ja sitä on nyt tiedossa TPS-paidassa. Osvold on toisen polven huippupelaaja, sillä myös hänen isänsä Kjetil Osvold edusti aikanaan urallaan myös Lilleströmiä sekä pelasi Norjan A-maajoukkueessa.

Osvoldin pelaajaprofiili Lilleströmin sivuilla: http://www.lsk.no/player-profiles/playerID/245328
Joachim Osvold Twitterissä: https://twitter.com/JoachimOsvold

Osvold debytoi TPS-paidassa keskiviikkona, kun TPS:n ja ÅIFK:n yhdistelmäjoukkue kohtaa yhdysvaltalaisen PSC:n joukkueen. PSC kiertelee pelaamassa ystävyysotteluita Euroopassa ja toimii samalla näyttöpaikkana pelaajille. Ottelu alkaa Kupittaan kentällä numero kahdeksan klo 17.00.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen aikoo peluuttaa ottelussa Osvoldin lisäksi FC Viikingeistä Turkuun näytille saapunutta Juri Kinnusta sekä vammakierteestään vihdoin niskalenkin ottanutta Santeri Mäkistä. Hyökkääjä Mika Ääritalo on jälleen edustuskelpoinen Veikkausliigassa ja myös hänet nähdään keskiviikona kentällä – kuten jo Veikkausliigassakin muutaman kerran esiintynyt Dennis Okaru.

Mika Laurikaisen haastattelu TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/osvold-sopimukseen-myos-kinnunen-makinen-tulessa-keskiviikkona

TPS/ÅIFK – PSC 6.8. klo 17.00 Kupittaa 8

Maalivahdit:
Arnold Uschanoff
Jani Tuomala

Kenttäpelaajat:
Ville Starck
Atte Sihvonen
Juri Kinnunen
Santeri Mäkinen
Patri Filatoff
Ilari Puputti
Lucas Gabrielsson
Riku Sjöroos
Mika Ääritalo
Rami Ojanperä
Dennis Okaru
Eero Tamminen
Joachim Osvold
Aatu Hagelberg

 + lisää täydennyksiä TPS A joukkueesta.

Lisää uutisia