Jarkko Hurme odottaa jo ensimmäistä Eurocup-otteluaan

TPS aloittaa historiansa 15. Eurocup-taipaleen Veritas Stadionilla ensi viikon torstaina 14.7. klo 19.00 Eurooppa-liigan ottelulla Belgian pääsarjassa pelaavaa KVC Westerloa vastaan. TPS-puolustaja Jarkko Hurmeelle Eurocup-ottelu on kuitenkin uran ensimmäinen ja odotukset sen mukaiset.

– Tämä on ensimmäinen europelini, enkä oikein tiedä mitä odottaa. Parempi vastustaja sieltä on varmasti tulossa kuin mitä Veikkausliigassa yleensä. Belgian liiga ei kuitenkaan ole mikään huono sarja. Odottavat fiilikset ovat kaiken kaikkiaan, Hurme jutustelee.

Mikään ”household name” ei Westerlo täällä ole ja suomalaisittain aika tuntemattoman joukkueen TPS saakin vieraakseen.

– Täytyy sanoa, että en joukkueesta vielä mitään tiedä, mutta kyllä valmennuspuoli hoitaa sen puolen kuntoon peliin mennessä.

TPS aloittaa Eurooppa-liigan hallitsevana Suomen Cupin mestarina toiselta karsintakierrokselta ja ensimmäinen osaottelu pelataan siis Turussa 14.7. Toinen osaottelu käydään Belgiassa Westerlossa viikkoa myöhemmin 21.7.

– Kyllä uskon, että meidän on helpompi aloittaa kierros kotoa. Jos täällä saamme kotiyleisön tuella ihan hyvän tuloksen, niin helpompi on sitten lähteä Belgiaan puolustamaan voittoa, Jakke pohtii.

Ennen Eurooppa-liigan alkua TPS:llä on vielä selvitettävänään tulevana lauantaina yksi ottelu Veikkausliigassa – aina yhtä vaikea vieraspeli Pietarsaaren keskuskentällä.

– Voittomielessä sinne tietenkin lähdetään. Jos ei tule kolmea pistettä ei kyllä kehtaa enää naamaansa täällä näyttää. Pakkovoiton edessä ollaan, Hurme toteaa tylysti.

Lisää uutisia