Ilari Mettälä jää loppukaudeksi – Mahlamäki lähtee Ruotsiin

TPS:n edustusjoukkue on nyt valmiina loppukauteen 2021. TPS:ssä tapahtui vielä pelaajaliikennettä siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Tänään sai sinetin lisäksi se, että Ilveksestä loppukauden kattavalla lainasopimuksella TPS:ään tullut Ilari Mettälä edustaa raitapaitoja koko loppukauden. Ilveksessä on ollut viime päivinä pelaajaliikennettä ja ainakin teoriassa oli vaarana, että tamperelaisjoukkue kutsuisi hyökkääjänsä takaisin vielä ennen siirtoikkunan umpeutumista.

– Mahtava uutinen, että Ilu jää meille, se oli koko ajan meidän tavoitteenamme tietysti. Hän on ollut mahtava kentällä ja ollut loistava esimerkki myös kentän ulkopuolella. Ilulle on isoa roolia tarjolla loppukaudeksi, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson painottaa.

Menopuolelle kirjattiin vielä laitapuolustaja Samuel Mahlamäki, jonka ura jatkuu ruotsalaiseura Assyriska IK:n riveissä. Maalivahti Ville Seppä siirtyi jo saman jönköpingläisseuran riveihin viime viikolla.

– Sampalle isot kiitokset, hän oli epäonnen soturi. Hän loukkaantui heti alussa, eikä päässyt ihan enää pelirytmiin kiinni. Hänen oman kehityksensä kannalta on parasta hakea vastuuta nyt muualta, Johansson uskoo.

Lisää uutisia