Igorille Turku on jo tuttu paikka

Viime kaudella TPS:n riveihin Saksasta siirtynyt puolustuspään pelaaja Igor Jovanovic on kotiutunut Tepsiin ja Turkuun mainiosti. Hieman päänvaivaa Igorille on kuitenkin tuottanut pitkä pre-season.

– Onhan pre-season Suomessa todella pitkä. Saksassa ja muissakin maissa kauteen valmistava harjoittelu kestää muutaman viikon ja täällä harjoitellaan pari-kolme kuukautta. Tietenkin haluaisin pelata tosipelejä enkä vaan harjoitella niitä varten. Mutta näin mennään ja siihen täytyy sopeutua, virkkoo Igor.

Jovanovic on puoluspään moniosaaja, sillä mikään paikka puolustuslinjassa ei ole täysin tuntematon.

– Nuorisojoukkueissa pelasin pitkään topparina, mutta viime vuosina olen pelannut pääasiassa oikeaa laitapakkia. Vasenta pakkia en ole niin usein pelannut, mutta nyt Tepsissä sekin paikka on tullut tutuksi. Itselleni pelipaikalla ei ole niin väliä, kaikki käy.

Suomessa ja Turussa jo yli puoli vuotta vaikuttanut Jovanovic on päässyt hyvin joukkueeseen sisään. TPS:llä onkin Jovanovicin mukaan koossa hyvä joukkue.

– TPS on hyvä ja nuori joukkue. Muutama loukkaantuminen vaivaa nyt ja perjantain pelistä saattaa olla muutama pelaaja pois maaottelujen takia. Mutta kun saamme kaikki pelaajat ruotuun ja pääsemme harjoittelemaan hyvin joukkueena, pystymme pelaamaan hyvää jalkapalloa.

Jos Igor on joukkueeseen jo hyvin kotiutunut, myös Turku kaupunkina on saksalais-kroatialaiselle mieleinen.

– Ihan olen tykännyt olla Turussa. Vähän pieni kaupunki tämä on minulle, mutta ihan kiva paikka ja ihmeset ovat olleet mukavia. Suomi on hyvä paikka asua ja onhan Turku opiskelijakaupunki ja kesällä Turku on paljon mukavampi, päättää Igor jutustelun.

Lisää uutisia