Hyökkääjä Elmo Heinonen jatkaa TPS:n riveissä

Hyökkääjä Elmo Heinonen jatkaa TPS:n riveissä. Hänen lainasopimustaan TPS:n riveissä on jatkettu puolella vuodella ja se ulottuu nyt kesäkuun 2021 loppuun asti.

23-vuotiaalla Heinosella on edelleen kauden 2021 loppuun asti voimassa oleva sopimus FC Hongan kanssa. Hän siirtyi Hongasta TPS:n riveihin jo viime syyskuussa loppukauden 2020 kattavalla lainasopimuksella.

– Elmo sopii tähän meidän kuvioomme erinomaisen hyvin ja saimme hänet myös heti joukkueeseen mukaan. Hän ei ollut viime syksynä hyvässä fyysisessä kunnossa ja loukkaantui vielä päälle. Elmo on fyysinen ja vahva juoksija, erinomainen pääpelaaja ja kova työntekijä, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson analysoi.

Heinonen on alun perin SalPa:n kasvatteja ja hän siirtyi Espooseen elokuussa 2019. Hän on pelannut Hongassa ja TPS:ssä kausien 2019 ja -20 aikana yhteensä yksitoista Veikkausliigaottelua. Heinosen maalitili Veikkausliigatasolla on vielä avaamatta. Oikeajalkainen Heinonen on pelannut myös SalPa:n sekä FC Honka Akatemian joukkueissa Kakkosen tasolla yhteensä 74 ottelua ja viimeistellyt niissä 29 maalia.

– Elmo on meille tuttu pelaaja, hän on ollut aikaisemmin jo kahteen otteeseen täällä. Hän ei lyönyt itseään Veikkausliigassa vielä läpi, mutta uskomme, että Ykkönen on hänelle nyt oikea sarja. Elmo sopii myös ominaisuuksiltaan erinomaisesti hyökkäyskalustoomme, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen vahvistaa.

– Meiltä lähti joukkueesta Ärtsi (Ääritalo) ja Momo (Tehe), joten hyökkäyspäähän tuli tilaa. On myös erittäin tärkeää, että Elmo todellakin haluaa pelata juuri TPS:ssä. Tarvitsemme nyt yhden uuden kärkipelaajan vielä mukaan, Johansson kaavailee.

Lisää uutisia