Haka-ennakko: ”Maaleja pitää saada näistä paikoista aikaiseksi”

TPS koettaa avata kauden 2017 voittotiliään Jalkapallon Ykkösessä maanantaina, kun Keith Armstrongin valmentama Valkeakosken Haka saapuu vierailulle Turkuun.

TPS avasi kauden kahdella maalin tappiolla (KPV ja AC Oulu), mutta pistetili aukesi keskiviikkona maalittomalla tasapelillä GrIFK:n vieraana Kauniaisissa.

Haka avasi kauden TPS:n tavoin kahdella tappiolla (FC Honka ja AC Oulu), mutta kaksi viimeistä otteluaan se on voittanut. Ensin kaatui EIF Valkekoskella lukemin 2-0 ja keskiviikkona Gnistan Helsingissä lukemin 0-2.

TPS:n keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist kertoo oman käsityksensä TPS:n alkukaudesta ja hän ennakoi samalla myös maanantaista Haka-ottelua.

Hyökkääjä Oskari Jakonen vapautuu maanantaina yhden ottelun mittaisesta pelikiellostaan. Toinen hyökkäyspään pelaaja, kokenut Mikko Hyyrynen, puuttuu TPS:n kokoonpanosta maanantaina.

TPS-Haka alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla maanantaina 22.5. klo 18.30.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/haka-ennakko-maaleja-pitaa-naista-paikoista-aikaiseksi/

Livestream:

Ottelua on mahdollista seurata myös suorana netti/TV-lähetyksenä. TPS:n kotiotteluiden tuotannosta vastaavat yhteistyössä TPS TV, Grassmark sekä Turun AMK:n journalistiopiskelijat. Lähetykset näkyvät: Fanseat -nettipalvelun ja Elisa Viihteen kautta.

Fanseatin palvelu maksaa 7,99 euroa kuukaudessa ja ensimmäisen kuukausi näkyy veloituksetta kaikille uusille asiakkaille.

Puoli tuntia ennen ottelun alkua alkavaa studiota isännöi Jesse Happonen. Suoran lähetyksen asiantuntijana toimii TPS juniorijalkapallon poikien talenttivalmentaja Jani Uotinen. Ottelun selostaa Juho Torpo.

Linkki TPS-Haka-ottelun suoraan lähetykseen: http://www.fanseat.com/event/3272

Lisää uutisia