Gant Akatemian –tukigolfkiertueen toinen osakilpailu pelattu

Viime torstaina pelattiin kesän toinen Gant Akatemia –tukigolfkiertueen osakilpailu Uudenkaupungin Golfklubin viheriöillä loistavassa kesäkelissä. Kahdentoista joukkueen kisassa voiton korjasi Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy, jonka joukkueessa pelasivat kotikentän Jari Laurila ja Rami Leivo. Muille palkintosijoille ja myös syyskuussa pelattavaan finaaliin selviytyivät lisäksi toiseksi sijoittunut Master Promo ja kolmanneksi pelannut Uutechnic.

Pisin draivi lähti jälleen kerran Kuntecin Tommi Lammervon mailasta. Lähimmäs lippua kisan paras Nissilä Tradingin Matti Kontu. Henkilökohtaisen kisan ykkönen oli voittajajoukkueen Rami Leino.

Kiertueen kolmas ja viimeinen alkukilpailu pelataan keskiviikkona 16.8. Harjattulassa. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut 10 joukkuetta, joten mikäli haluat olla mukana, kannattaa ilmoittautua heti. Lisätietoja: https://fc.tps.fi/fi/yrityksille/gant-akatemia-tukigolfkiertue

Syyskuussa Kultarannassa pelattavaan finaaliin ovat paikkansa jo varmistaneet: Deltamarin, Hartwall, Saint-Gobain Oy, Master Promo, Länsirannikon Ikkunat ja Ovet sekä Uutechnic.

Lisää uutisia