FC Honka -ennakko: ”Kaikki tekeminen tähtää nyt sarjassa säilymiseen”

Jalkapallon Veikkausliiga taittuu TPS:n osalta ensi lauantaina viimeiselle kolmannekselle. Se merkitsee sitä, TPS kohtaa vielä kertaalleen kaikki muut yksitoista Veikkausliigajoukkuetta. TPS:n viimeinen kolmannes alkaa Espoon Tapiolaan, jossa vastaan asettuu FC Honka siis jo kolmannen kerran tällä kaudella. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Turussa maalittomaan tasapeliin. Heinäkuussa FC Honka oli puolestaan kotonaan 2-0-lukemin parempi.

TPS:n loppukauden tavoite on täysin selkeä. Joukkueen minimitavoite on sarjan kymmenes sija ja sitä myöden suora säilyminen. Tavoitteeseen edetään tietysti jokainen yksittäinen ottelu kerrallaan. Veikkausliigapaikastaan taisteleva TPS on vahvistanut joukkuettaan myös kahdella uudella pelaajalla. Serbialaispuolustaja Željko Savićin ja virolaishyökkääjä Albert Prosan sopimukset kattavat kauden 2018 loppuun asti. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen taustoittaa, mitä hän uusilta pelaajiltaan nyt odottaa ja minkälaiset roolit heitä odottaa..

Laurikainen korostaa samalla kuitenkin sitä, että koko muunkin joukkueen pitää nostaa omaa suoritustasoa, jotta tavoite olisi mahdollista saavuttaa. Hän päivittää samalla koko joukkueensa terveystilanteen lauantaita silmällä pitäen. TPS-luotsi myös myöntää, että hänen joukkueensa peliä on pakko ruuvata ajoittain myös hieman inhorealistisempaan suuntaan, ihan tuloksen teon kannalta.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-honka-ennakko-tekeminen-tahtaa-sarjassa-sailymiseen/

Keskikenttäpelaaja Ben McKendry puuttuu FC Honka -ottelusta pelikiellon vuoksi.

FC Honka-TPS alkaa Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 11.8. klo 17.00.


Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös FC Honka-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3276869

Kesäkampanja! Tilaaa kaksi kuukautta Ruutua yhden hinnalla. Samalla pääset tukemaan kannattamaasi seuraa.

Ohjeet kampanjatarjouksen lunastamiseen:

1. Siirry seuraavaan osoitteeseen: https://kauppa.ruutu.fi/veikkausliiga2018

2. Hyväksy palvelun ehdot ja luo tarvittaessa Sanoma-tili.

3. Kirjoita alennuskoodisi sille tarkoitettuun kohtaan:

KOODI: TPS2018

4. Tilaa tuote ohjeiden mukaan ja kirjaudu sisään Ruutuun.

Kampanja-aika päättyy 31.8.2018.

Tilaus käsittää toistaiseksi voimassa olevan Ruutu+-tilauksen etuhintaan. Ensimmäiset 2 kuukautta (60 vrk) hintaan 9,95 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa maksetun jakson loppuun.

Lisää uutisia