TPS tasapeliin Hammarbyn vieraana

TPS pelasi tänään ensimmäisen kolmesta harjoitusottelustaan maaliskuun aikana. Vastassa oli Hammarby Tukholman Stadshagenissa. Peli päättyi pistejakoon 1-1 (1-0).

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa. Myös TPS pääsi muutamaan hyvään vastahyökkäykseen – onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Avausmaali olikin Hammarbyn käsialaa ja se syntyi ottelun 18. minuutilla. Tauolle mentiin siis Hammarbyn 1-0 johdossa.

Toisella jaksolla TPS pääsi paremmin peliin mukaan ja turkulaisten peli parani edelleen ottelun loppua kohden. TPS:n hyökkäykset olivat jälleen vaarallisia ja muun muassa Petteri Pennanen pääsi laukomaan pari kertaa hyvin. TPS:n tasoituksen iski 77. minuutilla kuitenkin upealla laukauksella Roope Riski, jolla oli myös ollut muutama hyvä paikka jo aiemmin.

Ottelun loppu sujui tasaisissa merkeissä ja kentällä mentiin päästä päähän. Maaleja ei kuitenkaan enää nähty, joten ottelu päättyi pistejakoon 1-1.

TPS:n seuraava kotiottelu on treenipeli Viron alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta vastaan maanantaina 25.3.