Ykkösliiga jatkuu PK-35:n vieraana – TPS TV:n videoennakossa Jesper Karlsson

Jalkapallon Ykkösliigan kolmas sarjakierros pelataan keskiviikkona. Tepsillä on edessään kauden ensimmäinen vieraspeli, kun Palloseura matkaa Helsinkiin kohtaamaan PK-35:n. Ottelu pelataan Pihlajamäessä Algeco Areenalla kello 18.30. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Molemmilla joukkueilla on allaan kahden kahden matsin viikko. PK-35 voitti Suomen Cupissa MPS / Atletico Malmin 2–0, mutta Ykkösliigassa joukkue koki 1–3-tappion JäPS:lle. TPS:n viime viikko puolestaan sujui voitokkaissa merkeissä, kun mustavalkoiset kaatoivat ensin Suomen Cupin ottelussa KaaPon maalein 4–0 ja lauantaina Ykkösliigan kamppailussa MP:n 1–0-lukemin.

– Oli tärkeää, että saatiin se ensimmäinen voitto sarjassa. Noita voi pitää sellaisina peleinä, mitkä pitää voittaa, mutta ei voittoja silti kuulu vähätellä. Voittaminen ei ole helppoa. Nyt saatiin tulokset ja lähdetään parantamaan peliesitystä, kommentoi TPS:n keskikenttäpelaaja Jesper Karlsson.

Lisää Karlssonin mietteitä oheisella TPS TV:n otteluennakkovideolla. Miten ”Jepa” on löytänyt oman roolinsa keskikentältä, kun joukkue ja pelitapa ovat uudistuneet? Entä millä keinoin PK-35:n keskikentän taikuri Daniel Rantanen pidetään huomenna aisoissa?

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia