FC TPS Turku Oy ja Pappila Penkkala Group syventävät yhteistyötään

17.11.2016 12:00

TPS jalkapallon edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on käyttänyt Turusta valtakunnalliseksi kasvaneen Pappila Penkkala Groupin yrityspalveluja jo kolmen vuoden ajan. Onnistuneen kumppanuuden ansiosta yhteistyösopimusta on nyt jatkettu.

TPS oli tänä syksynä erittäin lähellä nousua Veikkausliigaan, mutta täpärä tappio kaksiosaisessa liigakarsinnassa FC Interille siirsi tavoitteen seuraavaan kauteen. Perinteinen TPS on säilyttänyt suosionsa Turussa sarjatasostaan huolimatta ja palaa Kupittaalle pelaamaan ensi kaudeksi kahden kauden tauon jälkeen.

Toisen turkulaisen menestyjän, yrityspalvelutalo Pappila Penkkala Groupin, vastuulla ovat tulevaisuudessakin FC TPS Turku Oy:n kirjanpito, palkanlaskenta sekä perintä. Työssä käytetään PPG:n omaa laskutus- ja maksunvalvontapalvelua. Tämä nopeuttaa merkittävästi yrityksen rahankiertoa sekä tarjoaa resurssi- ja kustannussäästöjä.

TPS:n myynti- ja ostoreskontra hoidetaan jatkossakin turkulaisyhtiön PPG Manager -ohjelmistolla.

– PPG:n palvelut ovat juuri sitä, mitä uutta nousua hakeva urheiluseura tarvitsee. Kun taloushallinto on luotettavissa käsissä voi sekä joukkue että sen taustavoimat keskittyä täysillä seuran urheilullisen toiminnan kehittämiseen, TPS jalkapallon myyntipäällikkö Timo Tuominen vahvistaa.

Pappila Penkkala Groupille TPS-asiakkuus ei ole vain lisämerkintä tulonlähteissä. Turkulaislähtöisen yrityksen sydän on pohjimmiltaan mustavalkoinen.

– Meille yhteistyön jatkuminen Turun merkittävimmän urheiluseuran kanssa tarkoittaa paljon muutakin kuin hyvin toimineen asiakassuhteen jatkoa. Haluamme osaltamme luoda parhaat mahdolliset edellytykset Tepsin uudelle nousulle suomalaisen jalkapallon huipulle, PPG:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää korostaa.

Pappilan Penkkala Group tukee turkulaisen palloilun ylpeyttä myös merkittävänä yhteistyökumppanina. PPG:n logot ovat jatkossakin näkyvästi esillä niin seuran pelipaidoissa kuin stadionmainoksissakin.

– Olemme laajentuessammekin pitäneet tärkeänä korostaa turkulaisia juuriamme. TPS:n yhteistyökumppanina meille on tärkeää näyttää, että olemme pitkäjänteisesti mukana tukemassa seuraa, joka merkitsee varsinaissuomalaisille ihmisille niin paljon, Mäenpää vielä muistuttaa.

 

Lisätietoja antavat:

Matias Mäenpää                                                          

Toimitusjohtaja                                                                

Pappila Penkkala Group                                                  

matias.maenpaa@pappila-penkkala.fi                         

Puh. +35845 342 8055         

                                          

Timo Tuominen

Myyntipäällikkö

FC TPS Turku Oy

timo.tuominen@tps.fi 

Puh. +358400 509 904

 

FC TPS on vuonna 1922 perustettu turkulainen jalkapalloseura, joka on historiansa aikana voittanut muun muassa kahdeksan Suomen mestaruutta. FC TPS:n miesten edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösessä.

Pappila Penkkala Group Oy on vuonna 1993 perustettu, voimakkaasti kasvava yrityspalvelutalo. PPG:n asiakkaina on yli 6000 pk-yrityksen lisäksi kuntia, vakuutusyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Yhtiö tekee myös ulkomaanperintää osana kansainvälistä Sekundi-järjestöä.

 

Kuva: TPS jalkapallon myyntipäällikkö Timo Tuominen ja Pappila Penkkala Groupin lakimies OTM Hannu Viitanen paiskasivat kättä yhteistyön jatkumisen merkiksi PPG:n toimistolla.