Akatemia: Wilpas piti pisteet Salossa

Lopputulos:

Wilpas – TPS Akatemia 4–2 (3–1)

Ottelun maalit:

16 min 1–0 Jesse Jokiniemi
18 min 2–0 Ahmed Al-Shekhli
21 min 3–0 Jaakko Oksanen
42 min 3–1 Niklas Harittu (rp)
58 min 3–2 Otto Näsi
83 min 4–2 Mohammed Al-Asadi

Varoitukset:

Wilpas
41 min Rasmus Karjalainen
67 min Martti Kuvaja (th)
78 min Mohammed Al-Asadi
79 min Jani Lehtinen

TPS Akatemia
34 min Niklas Harittu
61 min Raid Amiri
90+4 min Rody Abdallah

Päävalmentaja John Allenin kommentit ottelusta:

”Olen hyvin pettynyt lopputulokseen. Ensimmäisellä nelivitosella Wilpas oli nälkäisempi ja aggressiivisempi joukkue. He halusivat voittoa meitä enemmän.

Ottelun alku oli meiltä kuitenkin hyvä. Ensimmäisen reilun kymmenen minuutin aikana loimme muutaman vaarallisen tilanteen, mutta sitten harmittavasti Wilpas teki kolme maalia lyhyen ajan sisään, mikä luonnollisesti teki loppupelistä meille hyvin vaikean. Mahdollisuudet olivat kuitenkin olemassa, kun pystyimme kaventamaan taukotilanteeksi 3–1 Niklas Haritun rankkarimaalilla.

Toisella puoliajalla pystyimme parantamaan peliämme ja kavensimmekin jo tilanteeksi 3–2, kun Otto Näsi onnistui. Se kavennusmaali tuli hyvään paikkaan. Saimme hetkellisesti hyvän otteen pelistä ja loimme tilanteita. Jouduimme kuitenkin koko ajan hakemaan tasoitusta riskillä, ja silloin on olemassa vastahyökkäysmaalien vaara omaan päähän. Sellaisen Wilpas onnistuikin tekemään vajaat 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.

Täytyy antaa tunnustusta Wilppaan pelaajille ja valmennukselle. He ansaitsivat tämän voiton. He pelasivat isolla sydämellä ja intohimolla ja tekivät olivat tehokkaita maalipaikoissa.”

Seuraava ottelu: To 4.5. klo 18.30 TPS Akatemia – TPK, Turun Urheilupuiston Yläkenttä.