TPS Akatemia ja FC Åland pistejakoon Impivaarassa

Lopputulos:

TPS Akatemia – FC Åland 1–1 (0–1)

Ottelun maalit:

29 min 0–1 Daniel Boman
59 min 1–1 Onni Helén (rp)

Varoitukset:

TPS Akatemia
15 min Raid Amiri
66 min Linus Rönnberg
87 min Severi Pöysä
89 min Onni Helén

FC Åland
23 min Joel Karlström
67 min Ted Göstas
80 min Jeremiah Helen
90 min Daniel Boman
90+1 min Leo Andersson
90+2 min Michael Fonsell
90+3 min Eduardo Calvo Salinas

Kentältäpoisto:

FC Åland
90+3 min Eduardo Calvo Salinas (toinen varoitus = kentältäpoisto)

TPS Akatemian kokoonpano:

Lauri Järvinen (MV)
Erik Holopainen (C)
Antti Lundén
Aapo Boström
Niklas Harittu (12 min Raid Amiri, 69 min Andre Zaya)

Päävalmentaja John Allenin kommentit ottelusta:

”Tänään onnistuimme nousemaan takaa-ajoasemasta tasapeliin, mikä on positiivinen merkki. Pelaajat osoittivat hyvää luonnetta.

Ensimmäinen puoliaika ei ollut meiltä paras mahdollinen, ja loimme vain muutaman tilanteen. Meille sattui liikaa harhasyöttöjä. Meidän olisi pitänyt mennä vahvemmin kaksinkamppailuihin voittamaan kakkospalloja. Åland oli hyvin organisoitu joukkue ja onnistui ajoittain horjuttamaan meidän pelaamistamme.

Toisella jaksolla me paransimme peliämme. Aloimme prässätä ylempää ja onnistuimme nostamaan pelimme intensiteettiä. Onni Helén ampui hankkimastaan rankkarista ansaitun tasoituksen.

Toisella puoliajalla meidän hyökkäyspelaamisemme oli vaarallisempaa ja olimme joukkueista se, joka oli lähempänä voittomaalia. Paikkoja voittomaaliin oli niin kulmapotkuista, vapaapotkusta ja avoimesta pelistä. Olen hieman pettynyt, ettemme onnistuneet sitä voittomaalia tekemään.”