Yleinen infopaketti to 6.8. TPS – FC Honka -otteluun

TPS:n kotipelit jatkuvat ensi viikolla, kun torstaina 6.8. Kupittaan Veritas Stadionille saapuu vieraaksi FC Honka. Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumiin pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä rajallinen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa valtioneuvoston päätöksellä toistaiseksi.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Muutokset elokuun ottelutapahtumiin:

– Katsomoita ei ole enää rajattu 500 hengen alueisiin.
– Alueita rajanneiden suoja-alueiden poistuminen tuo myyntiin hieman aiempaa enemmän istumapaikkoja.
– Stadionin 2. kerroksessa liikkuminen on jälleen vapaata, mutta tarpeetonta liikkumista pyydetään välttämään.
– Pääkatsomon fanituotepiste 2. kerroksessa aukeaa.
– Kausikortilla pääsee otteluihin suoraan sisään, mutta pyydämme silti ilmoittautumaan otteluihin ennakkoon, jotta osaamme varautua yleisömäärään ja irtolipunmyyntiin.

Poikkeusjärjestelyt heinäkuulta pysyvät edelleen voimassa:

– Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
– Turvaetäisyys (1-2 metriä) muihin kuin oman perheen tai ruokakunnan jäseniin on säilytettävä koko ottelutapahtuman ajan.
– Pyydämme katsojia saapumaan ja poistumaan omaa katsomolohkoa lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä (Marli Areenan pääty A-, B- ja C-lohkot ja Blomberginaukion pääty D-, E- ja F-lohkot).
– Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava. Käsien desinfiointipisteitä on lisätty koko stadionin alueelle.
– Katsomokapasiteetti on edelleen rajallinen turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
– VIP-kausikorttilaisten on ilmoittauduttava otteluihin, jotta osaamme varautua tarvittaviin tarjoiluihin.
– Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Katsojakapasiteetti pääkatsomossa on noin 1500 katsojaa. Tarvittaessa käyttöön voidaan ottaa myös Olympiakatsomo (noin 1000 katsojaa) ja päätykatsomo (noin 800 katsojaa).

Sisäänpääsy pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä (A-, B- ja C-lohkojen katsojat) tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä (D-, E- ja F-lohkojen katsojat). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Kausikorttilaiset

Voimassa olevien poikkeusolojen aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja tarvittavan sujuvuuden ottelutapahtuman järjestämiseksi.

Kausikorttilaiset pääsevät elokuussa otteluihin sisään pelkällä kausikortilla eli erillistä ottelukohtaista lippua ei tarvita, mutta pyydämme silti ystävällisesti ilmoittautumaan otteluihin, jotta osaamme varautua oikeaan yleisömäärään ja irtolippujen myyntiin. Lisätiedot kausikorttilaisille lähetetään 3.8.

VIP-kausikorttilaisia pyydämme edelleen ilmoittautumaan otteluihin, jotta osaamme varautua tarvittaviin tarjoiluihin. Lisätiedot kausikorttilaisille lähetetään 3.8.

Irtolipunmyynti

TPS – FC Honka -ottelun lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/271801

Lippuja myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden sekä TPS:n toimiston kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 22 € / 20 € / 17 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 17 € / 15 € / 11 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Alle 18-vuotiaat 11 € / 9 € / 8 €* [normaali / S-etu / ennakko*]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

Otteluisäntä TOK tarjoaa S-etukortilla kaksi lippua yhden hinnalla! Tarjouslippujen myynti ainoastaan Ticketmasterin myyntipisteistä sekä TPS:n toimistolta.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet:

– Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
– Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
– Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
– Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.
– Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista.
– Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.


Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: va. toimitusjohtaja Janne Kytölä, janne.kytola[at]tps.fi / 040 532 1040

Lisätiedot / liput ja kausikortit: markkinointikoordinaattori Elina Salo, elina.salo[at]tps.fi / 040 514 4069

Lisää uutisia