Yleinen infopaketti otteluun TPS-MP

TPS pelaa Ykkösen kauden 2015 kolmannen kotiottelunsa MP:tä vastaan Paavo Nurmen Stadionilla maanantaina 18.5. klo 18.30. TPS-MP-ottelun yhteydessä on myös kevään perinteinen Turun Nappulaliigan marssi.

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta osoitteessa Yliopistonkatu 30 maanantaihin klo 16.00 asti sekä Lippupalvelusta. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu. Myös TPS:n toimistolta (os. Tykistökatu 4 D, 5.krs) on edelleen mahdollista ostaa myös ennakkolippuja.

Osuuspankin omistajajäsenet voivat ostaa MP-peliin lipun hintaan 2 €. Omistajajäsenten täytyy esittää joko pankkikortti tai erillinen omistajajäsenkortti, joista omistajajäsenyys ilmenee. TPS ja Osuuspankki kutsuvat kaikki pelipaita päällä olevat junioripelaajat otteluun ilmaiseksi.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 18.5. klo 17.30. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS TV lähettää MP-ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-MP-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan MP-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. Stadionalueelta löytyy myös Oili Jalosen lapsille suunnattu.pomppulinna.

TPS:llä on myös Yläkentän (Huom!) pääkatsomon takana oma anniskelualue, joka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua.

TPS:n kausikorttilaisia palvelee myös Yläkentän anniskelualue sekä VIP-alue. Kausikorttilaiset sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomossa alakatsomon keskilohkoihin.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon kaikkein oikeanpuolisimpaan (Martin koulun puoleiseen) katsomonosaan.

Paavon Nurmen Stadionille on kolme lipunmyyntipistettä (Martin koulu, Samppalinnan kesäteatteri ja Yläkenttä). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Lippujen hinnat TPS-MP-otteluun, Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:
– Aikuinen 8 €
– S-etualennus 6 €
– Lapsi (7-16v.) 2 €
– Opiskelija/eläkeläinen 4 €
– OP:n omistajajäsenet 2 €

Lisää uutisia