Yleinen infopaketti kauden avausotteluun TPS-FC Jazz

TPS avaa Ykkösen kauden 2015 porilaista FC Jazzia vastaan Turun Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 2.5. klo 16.00. Yläkentän stadionin katsojakapasiteetti on noin 1200. 

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta (pikkutorre.fi) osoitteessa Yliopistonkatu 30 lauantaihin klo 13.00 asti sekä Lippupalvelusta (lippupalvelu.fi). Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu.

Myös TPS:n toimistolta (os. Tykistökatu 4 D, 5.krs) on edelleen mahdollista ostaa myös ennakkolippuja. TPS:n toimisto on avoinna vapunaattona 30.4 klo 14.00 asti.

Mikäli lipunosto jää juuri ennen ottelutapahtumaa, Yläkentän molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat 2.5. klo 15.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

Lippujen hinnat TPS:n kotiotteluihin Ykkösessä kaudella 2015:

Pääkatsomo:
– Aikuinen 14 €
– S-etualennus 12 €
– Lapsi (7-16v.) 6 €
– Opiskelija/eläkeläinen 10€

Päätykatsomo (noin 250 istumapaikkaa, loput seisomapaikkoja)
– Aikuinen 10 €
– S-etualennus 8 €
– Lapsi (7-16v.) 4€
– Opiskelija/eläkeläinen 6 €

TPS TV lähettää ottelun viime kauden tapaan suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS tiedottaa streamin osto-ohjeista viimeistään torstaina.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin päätykatsomoon. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteistä. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan TPS:n kotiotteluita ilmaiseksi päätykatsomon istuma- ja seisomapaikoille.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. TPS:llä on stadionalueella on myös anniskeluoikeudet tarkoin määritellyillä alueilla, joita on kaksi. Molemmat anniskelualueet on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. Kioski- ja anniskelupisteissä käy ainoastaan käteismaksu, joten on hyvä varata käteistä mukaan.

TPS-FC Jazz-ottelussa myydään edelleen myös TPS:n kausikortteja Ykkösen kaudelle 2015.

Lisää uutisia