Yleinen infopaketti 21.8. pelattavaan TPS-Haka-otteluun

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä sunnuntaina 21.8. klo 18.30 alkaen Valkeakosken Hakan. Ottelu pelataan Paavo Nurmen Stadionilla. Tapahtuma-alue käsittää stadionin pääkatsomon ja sen takana olevan alueen. Kaarre- ja aurinkokatsomot eivät ole auki.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämä kioskipiste, josta saa mm. kahvia, pullaa, virvokkeita ja makkaraa, ja pyttipannua. Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon läheisyydessä on kaksi anniskelualuetta, jotka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä olevassa hirsihuvilassa. Mauno VIP-Gardenin ulkoalue on esteetön.

Liput ennakkoon Ticketmasterilta:
http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-haka-lippuja/177189

Ticketmasterin lippuihin tulee lipun hinnan päälle erillinen palvelumaksu. Myös TPS:n toimistolta (os. Karjakatu 37, 20520 TKU) on edelleen mahdollista ostaa ennakkolippuja.

Paavon Nurmen Stadionille on kaksi lipunmyyntipistettä (Martin koulu ja Samppalinnan kesäteatteri). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 21.8. klo 17.30. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan Haka-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

Lippujen hinnat TPS-Haka-otteluun (Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset 16 €
-S-etualennus 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Lapset (7-16v.) 6 €
-Opiskelija/eläkeläinen 12 €

TPS toivoo, että kaikki katsojat olisivat hyvissä ajoin liikkeellä, sillä alueelle ei ole erillistä parkkialuetta.

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty pysäköintimahdollisuus Martin koulun pihaan (Hopeasepänkuja 2). Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle Stadionin Samppalinnan puoleisesta päädystä.

TPS TV lähettää ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-Haka-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Tervetuloa!

Lisää uutisia