VPS-ennakko: Kevin Kauberille maistuu liigavastuu

Hyökkääjä Kevin Kauber pelasi elämänsä ensimmäiset liigaminuutit voitokkaassa kotiottelussa MYPA:a vastaan. Kauberin debyytti oli sen verran terhakas, että vastuuta herui myös seuraavassa RoPS-ottelussa. Vuoden 1995 ikäluokkaa oleva Kauber myöntää, että ne ensimmäiset askeleet liigapelaajana olivat mahtava kokemus. Turussa jo viimeiset 2,5 vuotta viihtynyt kärki taustoitti myös hieman sitä, miten hän aikanaan Turkuun tuli. Kauber on taas valmiina vastuuseen VPS-ottelussa, jos kutsu kokoonpanoon vaan tulee.

TPS TV:n ennakkoon tästä linkistä.

Päävalmentaja Mika Laurikainen on jo nimennyt kokoonpanon huomiselle. Kerrotakoon siitä se, että Arnold Uschanoff pelaa maalissa. TPS:n yhteistyöseura ÅIFK:n kärkipelaaja Husa Aftab nousee haistelemaan Veikkausliigan tunnelmia. Pitkäaikaispotilas Dennis Okaru palaa Veikkausliigakentille yli vuoden tauon jälkeen aloittaen kuitenkin ottelun vaihtopenkiltä. Valitettavasti keskikenttäpelaaja Jesper Brechtel jää sivuun vielä tästä pelistä.

TPS – VPS huomenna sunnuntaina klo 18.30 Veritas Stadionilla. Lippuja otteluun ennakkoon osoitteesta http://fctickets.tps.fi/default.asp 

Ottelu näkyy myös suorana nettilähetyksenä osoitteesta http://fctps.veikkausliiga.tv/
Selostaja Markku Silvennoinen saa vierelleen kommentaattoriksi 206 pääsarjamaalia tehneen TPS-legenda Heikki Suhosen.

Lisää uutisia