VIFK-ennakko: ”Kyllä me tiedetään, mitä sieltä on tulossa”

Päävalmentaja Mika Laurikainen trimmaa joukkojaan kohti kauden 2015 huipennusta. Ensimmäinen kolmesta etapista on ensi lauantaina, kun sarjaporrasta alemmas putoava VIFK saapuu Yläkentälle. TPS vei kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 5-0 ja myös Vaasasta tuli kolme pistettä 1-5-lukemin.

Laurikainen kertailee tuttuun tapaansa TPS:n edellisen ottelun (JJK-TPS 0-3) sekä ennakoi lauantaista VIFK-peliä. Hän selvittää myös joukkueensa kokoonpano- ja loukkantumistilanteet sekä kertoo, koska niitä uusia pelaajasopimuksia vihdoinkin julkistetaan.

Otteluennakko TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/vifk-ennakko-kylla-me-tiedetaan-mita-sielta-on-tulossa/

TPS-VIFK siis lauantaina 3.10. klo 16.00 Urheilupuiston Yläkentällä. Ottelun tauolla kukitetaan viime viikolla A-junioreiden Suomen mestaruuden voittanut TPS:n ASM-joukkue.

TPS TV lähettää ottelun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa puoli tuntia ennen ottelun alkua eli klo 15.30. Ottelun asiantuntijana toimii TPS:n A-pojat Suomen mestaruuteen luotsannut Jussi Nuorela, joka on myös entinen TPS:n kapteeni ja Suomen A-maajoukkueen pelaaja. Ottelun selostaa Harri Kesälä ja studiota isännöi Marko Kouhia.

TPS:n lauantain kotiottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Lisää uutisia