VIFK-ennakko: ”Alettu pelaamaan kollektiivisesti”

TPS kohtaa miesten Ykkösessä VIFK:n lauantaina 6.6. klo 18.00 alkaen. TPS TV tapasi päävalmentaja Mika Laurikaisen ja maalivahti Oskari Forsmanin ennen kauden neljättä kotiottelua. TPS:n puolustus on tiivistynyt huomattavasti siiten alkukauden ja joukkue on pitänyt nollan omassa päässä jo kolmessa ottelussa peräkkäin. Laurikainen kertoo, että on ”osittain tyytyväinen, osittain ei” TPS:n viime aikojen peliin. Ja myös viime pelien pistesaldo tietysti tyydyttää TPS-luotsia. Forsman puolestaan näkee, että TPS:n peli on ollut viime aikoina kollektiivisempaa ja että se on näkynyt myös tulostaululla.

TPS TV:
http://tpstv.fi/vifk-ennakko-alettu-pelaamaan-kollektiivisesti/

Keskiviikkoisessa TPS jalkapallon pressissä edukseen esiintynyt Emma Santamäki sekä kuusi maalia tällä kaudella paukuttanut Hanna Ruohomaa ennakoivat lauantaista VIFK-peliä. Santamäki myöntää, että raitapaitojen leirissä on tosi hyvä fiilis kahden peräkkäisen voiton myötä. Hän tosin muistuttaa, että myös ensimmäisissä peleissä oli paljon hyviäkin juttuja, vaikka pistepussi ei meinannutkaan millään alkuun aueta.

– Uskon, että pystymme hallitsemaan peliä. Kauden alussa oli vähän alkukankeutta ja -jännitystä, mutta kaksi viimeistä peliä ovat olleet tosi hyviä. Suurin muutos on siinä, että koko joukkueen yhtenäinen puolustaminen on löytynyt. Tuplapeli tuo tapahtumana ihan oman lisänsä, toivottavasti kannattajatkin tulee jo meidän peliimme. Tällaisista tapahtumista tulee se yhteisöllisyyden tunne ja muakin vähän jo jännittää lauantai, Ruohomaa myöntää reilusti.

TPS TV:
http://tpstv.fi/vifk-ennakko-yhtenainen-puolustaminen-on-loytynyt/

Lisää uutisia