Välierä TPS-VPS pelataan keskiviikkona klo 18.00

Liigacupin välierien aikataulut on lyöty lukkoon. TPS kohtaa välierässä VPS:n ja ottelu pelataan keskiviikkona 28.3. klo 18.00 Urheilupuiston yläkentällä.

Sekä FC Inter että TPS ovat kotijoukkueena välierissä. Välierä Inter-HJK ehdittiin jo sopia pelattavaksi keskiviikkona – eli välierien ohjelmaan merkittynä pelipäivänä. Välieriä ei kuitenkaan pelata samana pelipäivänä samalla paikkakunnalla ja neuvottelujen jälkeen on  päädytty siihen, että Inter-HJK siirtyy pelattavaksi päivää myöhemmin eli torstaina 29. maaliskuuta ja toinen välierä TPS-VPS pelataan siis keskiviikkona.

Lippuhinnat TPS-VPS -ottelussa:
aikuiset 12 €
lapset (7-16-v.) 6 €
opiskelijat ja eläkeläiset 9 €

TPS:n kauden 2012 kausikorttilaiset saavat korttiaan näyttämällä lipuista kolmen euron alennuksen (alennuksen saaminen edellyttää, että kausikortti on tilattu ja maksettu viimeistään tiistain 27.3. aikana).

Lippuja otteluun myydään ennakkoon TPS:n toimistolla (os. Ruissalon Puistotie 85) arkisin klo 9-16 (huom! ke 28.3. vain klo 15.00 saakka) sekä yläkentällä alkaen 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Vapaakorteista TPS:n Liigacupin otteluissa käyvät ainoastaan Palloliiton Kultakortti sekä TPS:n Kultamerkki ja Suomenmestarikortti. Lisäksi TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla pääsee tähän otteluun veloituksetta.

Lisää uutisia