Urheilujohtaja Mika Laurikaisen tilannekatsaus

Kevät etenee kovaa vauhtia ja jalkapallosarjat pyörähtävät vähitellen käyntiin. TPS:n miesten edustusjoukkue aloittaa miesten Ykkösen pelit maanantaina Tammisaaressa EIF:n vieraana. FC TPS Turku Oy:n urheilujohtaja Mika Laurikainen kertoo tilannekatsausvideolla, millaisella ajatuksella Turun Palloseuran satavuotisjuhlakauden joukkue on koottu.

TPS:n reservijoukkue, TPS U23, aloitti pelinsä miesten Kolmosessa tällä viikolla. TPS:n reservijoukkueen nuorilla pelaajilla on tällä kaudella täysin uusi valmennuskaksikko, espanjalainen päävalmentaja Gabri Garcia Xatart ja argentiinalainen akatemiavalmentaja Mariano Galeano. Urheilujohtaja Laurikainen kertoo videolla lisää valmennuskaksikosta ja siitä, mikä rooli reservijoukkueella on Tepsin pelaajakehityksessä.

Lupaavien nuorten pelaajien kehityksessä tärkeä rooli on myös TPS:n GANT-akatemialla. Laurikainen taustoittaa, miten GANT-akatemian toimintaa on tänä vuonna kehitetty ja millainen akatemiaympäristö seuraan on tarkoitus tulevaisuudessa luoda.

TPS:n naisten edustusjoukkue aloitti kautensa jo maaliskuun puolella. TPS on aloittanut naisten Ykkösen kolmella voitolla, mutta matka takaisin Kansallisen Liigan huipulle on pitkä. Urheilujohtajan tilannekatsauksessa Laurikainen avaa, miten TPS:n naisten edustusjoukkueen toiminta on askel kerrallaan tarkoitus palauttaa menneiden vuosien huipputasolle, jolloin joukkue taisteli pääsarjassa SM-mitaleista.

TPS:n miesten edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku oy, sekä seuran junioritoimintaa pyörittävä TPS Juniorijalkapallo ry solmivat alkuvuodesta yhteistyösopimuksen. Sopimus on merkittävä askel kohti yhtenäistä TPS Jalkapalloa. Urheilujohtaja Mika Laurikainen kertoo tilannekatsausvideolla, mitä yhteistyösopimus käytännössä tarkoittaa ja millaisella aikataululla asiat etenevät.

Katso urheilujohtaja Laurikaisen tilannekatsaus

Lisää uutisia