TPS vierailee Rovaniemellä sunnuntain kierroksella

Veikkausliigakausi lähenee loppuaan ja samalla panokset kasvavat kierros kierrokselta. TPS on edelleen tiiviisti mukana mitalikamppailussa ja sunnuntaina se kohtaa vieraissa RoPS:n, joka taasen piti torstaisella voitollaan oljenkortensa putoamistaistelussa hengissä. Kummallekaan ei varmasti siis riitä kuin voitto huomenna.

Sarjajumbona oleva RoPS yllätti siis torstaina Hakan vieraskentällä numeroin 1-0 ja samalla se piti säilymishaaveensa  teoriassa hengissä. Ero toiseksi viimeisenä olevaan VPS:aan on nyt 8 pistettä, kun liigaa on pelaamatta enää neljä kierrosta. Sarjapaikastaan taisteleva RoPS ei varmasti tule olemaan helppo vastus turkulaisille. Lisäksi rovaniemeläiset ovat pelanneet kaksi tasaista ottelua TPS:aa vastaan aikaisemmin tällä kaudella. Ensimmäinen päättyi 1-1 tasapeliin ja toinen Turussa RoPS:n 1-2 tappioon.

TPS jäi puolestaan torstaina 1-1 tasapeliin MYPA:a vastaan ja putosi sarjataulukossa viidenneksi. Mitalitaisto joukkueen osalta kuitenkin jatkuu, sillä kolmannella sijalla olevaan JJK:hon turkulaisilla on matkaa vain kaksi pistettä. Neljäntenä olevaan FC Honkaan puolestaan yksi piste. Täysi pistepotti sunnuntain ottelusta olisi kuitenkin elintärkeä, mikäli mitaleille vielä mielitään.

Lisää uutisia