TPS valtaa Yliopistonkadun kävelykadun lauantaina

TPS jalkapallo järjestää oman kadunvaltaustapahtuman Yliopistonkadun kävelykadulla ensi viikonloppuna. TPS:n kadunvaltaustapahtuma järjestetään lauantaina 11.5. klo 12.00-15.00. Tarkoituksena on, että Yliopistonkadun kävelykatu täyttyy mustavalkoisista väreistä merkiksi siitä, että TPS:n jalkapallokausi 2019 on jo täydessä vauhdissa.

– Haluamme näyttää turkulaisille ja muillekin, että jalkapallokausi on nyt oikeasti alkanut. Palautimme taas vanhan kadunvaltausperinteen ohjelmaan, koska meille on tärkeä, että perinteiset TPS:n mustavalkoiset värit näkyvät katukuvassa kunnolla kauden alkamisen kunniaksi, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä kertoo.

Tapahtumassa on paikalla TPS:n edustusjoukkueiden pelaajia, seuran omia junioripelaajia sekä TPS:n yhteistyökumppaneita omine tapahtumapisteineen. Lapsille tuodaan oma futiskaukalo, jossa voi ottaa itse tuntumaa alkaneeseen futiskauteen. Lisäksi perheen pienimmät saavat karkkipäivän kunniaksi vähän makeaa.

– Kadunvaltaustapahtuma on suunnattu erityisesti lapsille. Pelaajien kanssa voi ottaa yhteiskuvia ja he varmasti vastailevat mielellään myös kaikkiin kysymyksiin. TPS:n oma Tixu-Tiikeri sekä yhteistyökumppaniemme suosikkimaskotit ovat myös lupautuneet paikan päälle. Lapsille on tarjolla muun muassa tatuointitarroja, karkkeja ja ilmapalloja, Kytölä lupaa.

TPS:hän lahjoittaa aidot PUMA:n mustavalkoiset TPS-pelipaidat kaikille turkulaisille esiopetusikäisille lapsille tänäkin vuonna. Nämä pelipaidat lahjoitetaan vuonna 2012 syntyneille lapsille kadunvaltaustapahtuman yhteydessä TPS-kontista.

TPS:n naisten edustusjoukkue on kadunvaltaustapahtuman jälkeen tositoimissa, sillä se pelaa oman kotiottelunsa Naisten liigassa Urheilupuiston yläkentällä myöhemmin iltapäivällä. TPS-IK Myran-ottelu alkaa klo 16.00 – tervetuloa!

Lisää uutisia