TPS valitsi uuden kapteeniston – Rasmus Holma johtaa nyt joukkoja

TPS on valinnut keskuudestaan kapteeniston kaudelle 2021. Rasmus Holma on perinyt nyt virallisesti Sami Rähmösen paikan ja hän jatkaa joukkueen varsinaisena kapteenina. Kokenut TPS-toppari saa avukseen kolme pelaajaa, jotka ovat maalivahti Jere Koponen, keskikenttäpelaaja Alim Moundi sekä toinen keskikentän työmies, Jesper Karlsson.

– Kaikki neljä kapteenia ovat erinomaisia esimerkkejä kentällä, mutta myös kentän ulkopuolisissa asioissa. Kaikki kapteenimme ovat sopivalla tavalla hieman erilaisia ja eri ikäisiä, mutta heitä yhdistää se, että he ovat luotettavia ja heissä kaikissa on positiivista johtajuutta, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson summaa.

Rasmus Holmalla on jo kokemusta TPS:n kapteenina olemisesta, mutta nyt pesti on virallinen.

– Rasse on noussut joukkueen johtohahmoksi ja tämä asema on hänelle luonteva. Hän on erittäin rehellinen pelaaja, jolla on TPS-henki verissä ja pukukoppi hallussa. Hän on loistava linkki myös minulle muiden pelaajien suuntaan, aika selvä valinta kapteeniksi, Johansson myöntää.

Jere Koponen on joukkueensa luottomies maalilla jo kolmatta kautta, mutta hänessä on luontaista johtaja-ainesta muutenkin.

– Hän on maalivahtina rauhallinen ja fiksu, mutta myös kentän ulkopuolella luotettava ja oikeudenmukainen. Jere sopii siis erinomaisesti joukkueemme kapteenistoon. Hän on nostanut rooliaan myös kopissa ja yleensäkin kentän ulkopuolella, Johansson on pannut tyytyväisenä merkille.

Alim Moundi on aloittanut joukkueessa jo kolmannen kautensa. Hänen työmoraali ja juoksukilometrit ovat tulleet kaikille tutuiksi, mutta hän on myös erittäin arvostettu persoona joukkueen keskuudessa.

– Alim on jo kokenut ja myös johtava pelaaja tässä seurassa. Vaikka hänen paluunsa Suomeen hieman venyi, hän otti taas heti oman paikkansa. Hän on erittäin avulias ja mukava, kaikki pitävät hänestä. Alim puhuu myös useita eri kieliä ja hän on toiminut myös tulkkina joukkueen sisällä. Hän on myös muiden ulkomaalaisten pelaajiemme luotto- ja yhdyspelaaja myös minun suuntaan, Johansson kiittelee.

Myös Jesper Karlsson on noussut salamana ylöspäin joukkueen sisäisessä hierarkiassa. Hän on joukkueen nuorten pelaajien edustajana kapteenistossa.

– Jepa on vielä todella nuori pelaaja ja myös seuran oma kasvatti. Hän on kasvanut ja ottanut johtajuutta vastaan todella hienosti. Hänellä oli ennen maine esimerkiksi myöhästelijänä, mutta kaikkeen tekemiseen on tullut se ammattimaisuus mukaan. Hän on nuorten pelaajiemme edustaja kapteenistossa, Johansson tietää.

Lisää uutisia