TPS TV näyttää suorana TPS-MP-ottelun 18.5. klo 18.00 alkaen

TPS TV näyttää kaudella 2015 kaikki TPS:n Ykkösen kotiottelut suorina lähetyksinä. Maanantaina 18.5. vieraaksi saapuu Ykkösen sarjanousija MP, joka on voittanut kaksi edellistä otteluaan. TPS on hävinnyt kaksi ensimmäistä kotiotteluaan, mutta pistetili aukesi maalittomalla tasapelillä vieraissa  AC Oulua vastaan. TPS-MP alkaa klo 18.30.

TPS-MP-ottelu pelataan Paavo Nurmen Stadionilla ja ottelun suora lähetys alkaa maanantaina 18.5. klo 18.00: http://fctps.kepit.tv/.

Ottelun asiantuntijana toimivat seuran omat kasvatit, TPS:n oma Takavasara-blogisti Jesse Saarinen sekä Suomen A-maajoukkueen ja Rosenborgin luottopelaaja Riku Riski.

TPS TV on panostanut kauden 2015 suoriin lähetyksiinsä. TPS:n kotiottelut näytetään 2-3 kameran tuotantona hidastuksilla, grafiikoilla sekä selostuksella. TPS TV:n lähetyskokonaisuuteen kuuluvat myös ennakkoon tehdyt otteluinsertit, suorassa lähetyksessä mukana oleva asiantuntija, suorat taukohaastattelut sekä otteluiden jälkeiset suorat haastattelut. Lähetystä ovat TPS TV:n kanssa tekemässä Turun AMK:n journalistiopiskelijat.

Lähetykset toteutetaan niin sanotulla HD-laadulla (720p). Yksittäisen ottelustreamin hinnaksi on määritelty 7 €. TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla. TPS TV:n lähetykset näkyvät Kepit Systems Oy:n toteuttamassa järjestelmässä.

TPS TV myy myös koko kauden kattavaa kausikorttia, jonka hinta on 70 €. TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla.

TPS-MP-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Lisää uutisia