TPS TV näyttää kotiottelut suorana oheisohjelmineen

TPS TV näyttää kaudella 2015 kaikki TPS:n Ykkösen kotiottelut suorina lähetyksinä. Ykkösen oikeudet omistava Suomen Palloliitto ja sen mediakumppanit saattavat näyttää joitakin TPS:n kotiotteluita kauden aikana. Palloliitto tekee yhteistyötä IS TV:n, Veikkaus TV:n ja Huuhkaja-TV:n kanssa. Suomen Palloliitto ei pysty kuitenkaan määrittelemään vielä, mitkä ottelut se mahdollisesti mediakumppaneidensa kanavien kautta kaudella 2015 lähettää suorina lähetyksinä.

TPS TV on joka tapauksessa panostanut kauden 2015 suoriin lähetyksiinsä. TPS:n kotiottelut näytetään 2-3 kameran tuotantona hidastuksilla, grafiikoilla sekä selostuksella. TPS TV:n lähetyskokonaisuuteen kuuluvat myös ennakkoon tehdyt otteluinsertit, suorassa lähetyksessä mukana oleva asiantuntija, suorat taukohaastattelut sekä otteluiden jälkeiset suorat haastattelut. Lähetystä ovat TPS TV:n kanssa tekemässä Turun AMK:n journalistiopiskelijat.

Lähetykset toteutetaan niin sanotulla HD-laadulla (720p). Yksittäisen ottelustreamin hinnaksi on määritelty 7 €. TPS TV myy myös koko kauden kattavaa kausikorttia, jonka hinta on 70 €.
TPS TV ei vastaa siitä, jos jotkut sen kotiotteluista tulevat TPS TV:n lisäksi Suomen Palloliiton mediakumppaneiden kanavien kautta. TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla. TPS TV:n lähetykset näkyvät Kepit Systems Oy:n toteuttamassa järjestelmässä, osoitteessahttp://fctps.kepit.tv/

TPS TV lähettää kauden avausottelun, TPS-FC Jazz, suorana. Ottelua ei lähetetä Suomen Palloliiton mediakumppaneiden kanavien kautta. Ottelu alkaa klo 16, mutta TPS TV:n lähetys aukeaa jo klo 15.30. Mukana on asiantuntijavieras.

Yksittäisten streamien ja streami-kausikortin ostopaikka on:
http://fctps.kepit.tv/

Lisää uutisia