TPS tuomitsee jyrkästi erotuomari Antti Munukan uhkailun

TPS jalkapallo tuomitsee jyrkästi erotuomari Antti Munukkaan kohdistuneen uhkailun. 

Erotuomari Antti Munukka tuomitsi keskiviikkoiltana Turun Veritas Stadionilla Veikkausliigaottelun TPS – FC Haka. Munukka oli saanut ottelun aikana uhkaavan tekstiviestin. 

Munukka itse huomasi tekstiviestin vasta ottelun päätyttyä. Hän ilmoitti asiasta välittömästi erotuomaritarkkailija Iiro Leinolle. Tieto kulkeutui myös ottelutapahtuman järjestäneen seuran, TPS:n, henkilökunnalle.

Uhkaava viesti aiheutti välittömänä ottelun jälkeisenä toimenpiteenä sen, että TPS:n omat järjestyksenvalvojat saattoivat kaikki ottelun erotuomarit stadionalueelta. 

Erotuomari Antti Munukka teki TPS – FC Haka -ottelusta normaalin tapahtumaraportin ottelun jälkeisenä päivänä. TPS:llä ei ole varmuutta siitä, miten asian tutkinta etenee tästä eteenpäin.

– Kuulimme tästä ikävästä asiasta heti ottelun jälkeen ja tuomitsemme seurana jyrkästi kaikenlaisen väkivallan sekä siihen liittyvän uhkailun. Meillä ei ole mitään tietoa viestin lähettäjästä, mutta olemme olleet Suomen Palloliittoon yhteydessä asiasta ja tarjosimme myös omaa apuamme asian selvittämiseksi. Kyseessä on erittäin vakava asia ja me toivomme, että asia saadaan selvitetyksi. Yksikään suomalainen urheiluseura ei varmastikaan kaipaa yhtäkään lisäongelmaa näissä muutenkin erittäin haastavissa olosuhteissa, FC TPS Turku Oy:n va. toimitusjohtaja Janne Kytölä painottaa.

Lisää uutisia