TPS tiedotti yhteistyösopimuksista

TPS on saanut uudistuneet PUMA-pelipaitansa kaudelle 2011. Uudella pelipaidalla tulevat pelaamaan TPS:n naisten ja miesten edustusjoukkueet sekä kaikki TPS:n juniorijoukkueet. PUMA on toiminut yhtenä TPS:n pääyhteistyökumppanina jo kaudesta 2004 asti.

– PUMA on erittäin ylpeä tästä pitkäjänteisestä yhteistyöstä ja siitä, että yhteistyö jatkuu edelleen. TPS:n uusi pelipaita on täysin uniikki paita ja suunniteltu vain ja ainoastaan Turun Palloseuralle, PUMA Finland Oy kertoo ylpeänä.

Liedon Säästöpankki ja TPS ovat solmineet erittäin merkittävän kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen seurauksena Liedon Säästöpankista tulee TPS:n pääyhteistyökumppani. Liedon Säästöpankin tunnukset tulevat näkymään TPS:n pelipaidassa kaikkein näkyvimmällä paikalla ainakin kausina 2011 ja -12.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että kaksi näin merkittävää ja tunnettua varsinaissuomalaista toimijaa löysivät toisensa. Liedon Säästöpankki on vahvasti esillä ja mukanamme ainakin seuraavat kaksi vuotta, mutta toivomme tietysti, että yhteistyömme kestää vielä tätäkin pidempään ja syvenee. Liedon Säästöpankki on erittäin mieluisa kumppani meille, sillä koemme olevamme samalla tavalla toisaalta vahva paikallinen toimija ja toisaalta positiivisella tavalla valtakunnallinen brändi. Teemme varmasti parhaamme, että olisimme myös tämän luottamuksen arvoisia, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande lupaa.

– Liedon Säästöpankin mielestä Turun alue tarvitsee huippujalkapalloa ja vahvaa sitoutumista nuorisotyöhön. Meillä on myös sydän pelissä, niin kuin TPS:n tunnus kuuluu. Toimimme täysillä asiakkaidemme ja koko toimialueemme puolesta. Liedon Säästöpankilla on tavoitteena kasvaa toimialueemme kolmanneksi suurimmaksi pankiksi ja uskomme, että myös TPS on kolmen parhaan seuran joukossa tällä kaudella, Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala linjaa.

Liedon Säästöpankki on itsenäinen säästöpankki, joka on perustettu vuonna 1895 Liedon Nuorisoseuran aloitteesta. Vuosi 2011 on näin pankin 116. toimintavuosi. Pankki toimii 14 konttorin voimin kahdeksan kunnan alueella. Konttoreita on Liedossa, Turussa, Kaarinassa, Loimaalla, Naantalissa, Oripäässä, Paimiossa ja Raisiossa. Liedon Säästöpankki on Varsinais-Suomen neljänneksi suurin pankki ja Suomen toiseksi suurin Säästöpankki. Pankin vakavaraisuussuhde oli vuonna 2010 24,8 %. Pankin asiakaskunnasta pääosa on yksityisasiakkaita ja pienyrityksiä. Liedon säästöpankki on osa valtakunnallista Säästöpankkiryhmää.

Useat TPS:n pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista ovat jatkaneet sopimuksiaan. FelixAbba on yksi maamme johtavista elintarvikealan yrityksistä ja on toiminut TPS:n tukena jo vuosia. FelixAbba on näkyvästi uudessa peliasussa esillä.

– Olemme tehneet TPS:n kanssa yhteistyötä jo kymmeniä vuosia. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyökumppanuuteen ja uskomme jatkuvuuteen. Olemme molemmat myös merkittäviä paikallisia toimijoita, joten yhteistyö on sitäkin kautta erittäin luontevaa ja vahvalla pohjalla, FelixAbban toimitusjohtaja Ami Wardi muistuttaa.

Yhteistyösopimuksiaan ovat jatkaneet myös vapaa-ajan tuotemerkki GANT, mehuliiketoimintakonserni EckesGranini eli Marli sekä kodinelektroniikkayhtiö Gigantti.

Lisäksi  Lindorff, Puustelli Keittiöt Turku, Hartwall ja Keskusautohalli näkyvät jatkossakin TPS peliasussa. Uutena yrityksenä joukkoon on liittynyt Jalostaja.

– Markkinointiyhteistyösopimusten merkitys on seuroille korvaamaton, ja on hienoa, että olemme onnistuneet sekä syventämään sopimuksia että saamaan myös uusia kumppanuuksia. Peliasussa näkyvien isoimpien yhteistyökumppaniemme lisäksi meillä on aikaisempaa enemmän myös muita tärkeitä kumppanuuksia, Casagrande kiittelee.

Lisää uutisia