TPS teki kolme uutta pelaajasopimusta

TPS:n uuden Veikkausliigajoukkueen rakennustyö kaudeksi 2014 on alkanut. TPS kiinnitti riveihinsä kolme lupaavaa nuorta pelaajaa, kun maalivahti Jere Aalto, keskuspuolustaja Miro Tenho sekä keskikenttäpelaaja Eero Tamminen solmivat kaikki sopimukset raitapaitojen kanssa. Aallon sopimus on kaksivuotinen, ja Tenhon ja Tammisen sopimukset yksivuotisia.

17-vuotias Jere Aalto debytoi viime kaudella Veikkausliigassa voitokkaasti TPS:n paidassa, kun vastaan asettui MYPA. Aalto kuuluu myös Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin. Aalto valittiin kaudella 2013 koko TPS Juniorijalkapallon parhaaksi maalivahdiksi.

Keskuspuolustaja Miro Tenho siirtyy TPS-paitaan Turun naapurista, FC Kaarinasta. 18-vuotias Tenho kuuluu alle 19-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon.

Keskikenttäpelaaja Eero Tamminen viihtyy puolestaan parhaiten hyökkäyspään laidalla. 18-vuotias Tamminen kuuluu Tenhon tavoin alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajiin. Tamminen aloitti viime kauden JJK:n liigaringissä, mutta hän siirtyi kesken kauden Ykköseen SJK:n riveihin. Hän edusti kaudella 2013 myös Kakkosessa pelannutta Hämeenlinnan Härmää sekä JJK:n A-poikien joukkuetta.

Lisää uutisia