TPS tavoittelee iloisempaa ilmettä MYPA:n kustannuksella

Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut TPS on tulessa jälleen keskiviikkona, kun alkukauden yllättäjä MYPA saapuu toistamiseen Turkuun vierailulle. Kouvolalaiset veivät pisteet kauden avauskierroksella 0-1-lukemin mennessään.

– Eiköhän se peli opettanut aika hyvin, miten MYPA pelaa. Heilläkin on ollut viime aikoina ongelmia varsinkin maalinteossa, joten onnistunutta me revanssia tästä haetaan. Meidän täytyy valmistautua tähän peliin erityisen huolellisesti, kokenut TPS-toppari Jaakko Nyberg tietää.

– Me olemme olleet pisteiden valossa viime aikoina alamaissa, mutta ei pelimme ihan huonoa ole kuitenkaan ollut. Kun ei tule muutamaan otteluun onnistumisia, niin jotenkin ne vaan virheet kertautuvat ja astuu jopa onnikin kuvaan. Meidän pitää tehdä kaikki pienetkin asiat nyt entistä huolellisemmin, jokainen pelaaja, Nyberg muistuttaa.

TPS on päässyt kaikissa tappiollisissa otteluissakin vähintään kohtuullisen hyvin maalipaikoille, mutta viimeistely ei ole ollut alkukauden luokkaa. Eikä puolustuspelikään ole ollut aivan normaalissa formussa.

– Ei olla oikein osuttu paikoista ja sitten ollaan tehty omassa päässä yllättäviäkin virheitä. Jaro teki viimeksi kaikki maalinsa erikoistilanteista ja pallot meni vielä sisään meidän pelaajien kautta, Nyberg harmittelee.

– Tämä on joukkuepeli ja joukkueena tämä kurssi käännetään. Kausi on kuitenkin vielä vasta alussa, eikä joukkueen taidot ole minnekään kadonneet, Nyberg vakuuttaa.

– Tästä kun otetaan vihdoin kolme pistettä, niin eiköhän koko joukkueen ilme taas muutu iloisempaan suuntaan, Nyberg suunnittelee.

TPS:ltä puuttuvat MYPA-ottelusta edelleen toipumislomalla oleva maalivahti Jukka Lehtovaara sekä korttitilinsä täyteen saanut puolustaja Jarkko Hurme.

– Olen harjoitellut jo jonkin aikaa itsekseni ja uskon pystyväni pelaamaan heti kun päästään heinäkuun puolelle, Lehtovaara arvelee.

TPS – MYPA alkaa Paavo Nurmen Stadionilla keskiviikkona 20.6. klo 18.30. Ottelun on näillä näkymin toistaiseksi TPS:n viimeinen kotiottelu Paavolla, sillä joukkue palaa ensi viikolla takaisin remontoidulle Veritas Stadionille.

Kuva: Tero Wester

Lisää uutisia