TPS solmi kolme uutta pelaajasopimusta

Veikkausliigakauteen 2014 valmistautuva TPS solmi kolme vuoden mittaista jatkosopimusta alkavalle kaudelle. 

Laitapuolustaja Sami Rähmönen aloittaa raitapaidoissa jo kymmenennen liigakautensa. Kaudella 2005 Veikkausliigassa debytoinut Rähmönen on kuulunut joukkueensa runkopelaajiin siitä lähtien. 26-vuotias Rähmönen on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 207 ottelua Veikkausliigassa ja viimeistellyt niissä neljä maalia. Rähmönen on voittanut kasvattajaeuransa paidassa neljä SM-pronssia, kausina 2007, -09, -10 ja -12. Hän oli voittamassa myös Suomen Cupia syksyllä 2010. 

Kanadalainen 21-vuotias keskikenttäpelaaja Charles Trafford siirtyy TPS:ään puolestaan IFK Mariehamnin riveistä, jossa hän pelasi loppukauden 2013. Hänelle kertyi IFK:ssa yhteensä seitsemän liigaottelua ja niissä syntyi kaksi maalia. 192-senttinen Trafford pelasi sitä ennen De Graafschapissa Hollannissa. 

Keskikenttäpelaaja Riku Sjöroos viihtyy puolestaan parhaiten hyökkäyspään laidalla. 18-vuotias TPS-kasvatti debytoi viime kaudella Veikkausliigassa neljällä ottelullaan. Nuorten eri ikäkausimaajoukkueissa pelannut Sjöroos tavoittelee ensi kaudella lopullista läpimurtoa liigatasolla.

Lisää uutisia