TPS saa torstaina KuPS:n vieraakseen Turkuun

Jalkapallon Veikkausliiga jatkuu kiivastahtisena jo torstaina, kun KuPS saapuu vieraaksi Kupittaalle. TPS on sarjassa viidentenä 24 pisteellä, mutta vain kolme pistettä sarjajohtaja HJK:n perässä. KuPS:n sijoitus on kahdeksas 18 pisteellä.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen kevätkierroksella Kuopiossa ja silloin isäntäjoukkue KuPS vei ottelun selvästi nimiinsä lukemin 4-1.

– Se oli yksi huonoimmista peleistämme minun TPS:n päävalmentaja-aikanani, ellei jopa huonoin. Se kertoo aika paljon siitä edellisestä kohtaamisesta, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki muistuttaa.

KuPS:n tehomiehenä hääri silloin Ilja Venäläinen,joka iski puhtaan knallitempun. Venäläinen on ollut muutenkin huimassa vedossa ja kokenut pelaaja komeilee maalipörssin kakkosena.

– Venäläinen on kokenut kettu, joka on taas löytänyt maalijyvän, joten tarkkana saa taas olla. KuPS on muutenkin kyllä vahva joukkue, mutta ehkä vähän ailahtelevainen ryhmä, TPS-puolustaja Jani Tanska tietää.

TPS-leirissä ei kuitenkaan enää muistella edellistä KuPS-matsia, vaan pikemminkin edellisen viime matsin mittaista jaksoa. Raitapaidat ovat voittaneet niistä kolme ja päälle on tullut kaksi tasapeliä.

– Puolustuspelimme on toiminut erinomaisesti ja sillä linjalla on tarkoitus jatkaa. Ja kun hyökkäyspäässä saamme KuPS:ia vastaan myös onnistumisia, niin eiköhän siitä ihan hyvä peli tule, Tanska arvelee.

TPS-KuPS alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla torstaina 27.6. klo 18.30.

Lisää uutisia