TPS-pelipaitoja jaetaan turkulaisille esiopetusikäisille lapsille syyskuussa Kupittaalla

TPS jalkapallo lahjoittaa aidon mustavalkoraitaisen pelipaidan kaikille Turun kaupungin esiopetusikäisille lapsille nyt kolmatta vuotta peräkkäin. Vuoden 2020 osalta kyseessä ovat vuonna 2013 syntyneet lapset. 

Lahjoitettavat pelipaidat ovat aitoja PUMA:n valmistamia TPS-pelipaitoja. TPS jalkapallo toteuttaa pelipaitojen jakamisen yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Paitalahjoituksen mahdollistavat TPS jalkapallon pääyhteistyökumppanit OP Turun Seutu, Silja Line, LähiTapiola Varsinais-Suomi, River Bank sekä RTV.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan paitoja piti jakaa toukokuussa kävelykadulla TPS:n koko perheen Kadunvaltaus-tapahtumassa, mutta poikkeukselliset ajat muuttivat suunnitelmia, jolloin tapahtuma yritettiin siirtää syksyyn. Tapahtuma on päätetty perua nyt myös syksyn osalta. Sen sijaan paitoja jaetaan Kupittaalla, Olympiakatsomon kupeessa, jossa sijaitsee TPS:n musta kontti. Paitoja jaetaan kontista lauantaina 12.9. klo 12-15 ja tiistaina 15.9. klo 16-19. 

Kontti sijaitsee Olympiakatsomon kulmalla, ison pysäköintialueen (Blomberginaukio, 20720 Turku) reunassa. Muistattehan jonottaessa pitää turvavälit (1-2 metriä) muihin ihmisiin.

Yllä olevien ajankohtien jälkeen paidat siirtyvät TPS:n toimistolle (Karjakatu 37, 20520 Turku), josta niitä voi noutaa arkisin klo 11-15.

HUOM! Paitojen tilaus on tapahtunut keväällä päiväkoteihin lähetettyjen ohjeiden mukaisesti ja lisätiedot on lähetetty myös tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.

Lisää uutisia