TPS pelaa vielä kolme harjoitusottelua ennen Veikkausliigakauden alkua

TPS pelasi viime lauantaina Kupittaalla viimeisen ottelunsa Respect Suomen Cupin E-alkulohkossa. Lopputuloksena oli maaliton tasapeli EIF:ää vastaan. Lopputulos merkitsi samalla sitä, että TPS ei selvinnyt Respect Suomen Cupissa puolivälierävaiheeseen. TPS ei hävinnyt alkulohkovaiheessa yhtään ottelua, mutta jatkopaikka kariutui tasapelien määrään. TPS voitti ainoastaan FC Honka Akatemian ja pelasi neljä tasapeliä päälle.

Koska jatkopaikka jäi haaveeksi, on TPS sopinut vielä kolme harjoituspeliä ennen Veikkausliigakauden alkua. TPS leireilee myös Eerikkilän Urheiluopistolla 28.-30.3. Leiriohjelmaan liittyy myös harjoitusottelu Ykköseen noussutta KTP:tä vastaan. TPS-KTP -ottelu on sovittu pelattavaksi perjantaina 30.3. klo 12.00 alkaen. TPS:n kaksi muuta harjoitusvastustajaa ovat Kakkosen tasolla pelaava SalPa sekä Veikkausliigasta pudonnut JJK.

TPS:n harjoitusottelut ennen Veikkausliigakauden 2018 alkua:

TPS-SalPa perjantaina 16.03. 2018 klo 13.30 (Kupittaa 5)
TPS-JJK perjantaina 23.03. 2018 klo 14.00 (Kupittaa 5)
TPS-KTP perjantaina 30.03. 2018 klo 12.00 (Eerikkilän Urheiluopisto)

TPS TV televisioi ottelut suorana Fanseat-palvelussa (GO).*

*Fanseat GO -lähetykset ovat urheiluseurojen tuottamia, joista seurat hyötyvät ansaitsemalla rahaa toimintansa kehittämiseen suoraan katsojamäärän mukaan maksettavasta korvauksesta. 

TPS aloittaa Veikkausliigan FC Lahden vieraana sunnuntaina 8.4. Ottelu alkaa Lahden Kisapuistossa klo 15.00.

Lisää uutisia