TPS:n uudet PUMA- ja Stadium-sopimukset ulottuvat vuoden 2026 loppuun asti

TPS Jalkapallo on jatkanut yhteistyösopimuksiaan urheiluvälinevalmistaja PUMA:n ja urheilukauppaketju Stadiumin kanssa. TPS:n solmimat uudet yhteistyösopimukset ulottuvat aina vuoden 2026 loppuun asti. TPS pelaa näin myös jatkossa PUMA:n varusteilla ja seuran virallinen urheilutavarantoimittaja on Stadium.

TPS:llä ja PUMA:lla on jo monivuotinen ja pitkään jatkunut yhteinen historia takanaan, sillä yhteistyö alkoi jo vuonna 2004. TPS:n edustusjoukkueet sekä kaikki juniorijoukkueet ovat pelanneet PUMA:n varusteilla siitä lähtien.

– Haluamme kiittää TPS:ää luottamuksesta PUMAan. Olemme brändinä erittäin ylpeitä siitä näkyvyydestä, jota tämä kumppanuus meille tuo. Yhteistyö TPS:n sekä Stadiumin kanssa on toiminut moitteettomasti, joten tuntuu erittäin luonnolliselta jatkaa tätä matkaa juuri tämän seuran kanssa. TPS:llä on kunnianhimoiset tavoitteet ja PUMA haluaa ehdottomasti olla osa tätä matkaa, PUMA Finland Oy:n Teamsales Manager Juuso Laaksonen kiittelee.

TPS ja Stadium ovat tehneet puolestaan yhteistyötä vuodesta 2014 asti. Stadium on ollut jo pitkään mukana suomalaisen jalkapallon seuratoiminnassa myös oman Team Sales -konseptinsa kautta. Suomen ensimmäinen Stadium-myymälä avattiin Helsingin Forumiin vuonna 2001. Turun alueen kolme Stadium-myymälää ovat Hansakorttelissa, Kauppakeskus Skanssissa sekä Raision Kauppakeskus Myllyssä, jossa sijaitsee myös Team Sales -toimipiste.

– TPS on suomalaisen jalkapalloilun perinneseura, joka tarjoaa sadoille lapsille ja nuorille laadukkaat puitteet lajin harrastamiselle. Sellaisen toiminnan mahdollistaminen ja Tepsin kaltaisen vahvan suunnannäyttäjän tukeminen on Stadiumille kunnia-asia, ja on hienoa käynnistää uusi, pitkä sopimuskausi yhdessä TPS:n ja PUMA:n kanssa. Parin viimeisen vuoden aikana on suomalaisessa seurakentässä jouduttu kilpailemaan hankalien inhimillisten muuttujien kanssa ja pandemia-ajan jälkeen haluamme osaltamme kannustaa koko seurayhteisöä uskomaan parempaan huomiseen. Me Stadiumilla uskomme myös vahvasti TPS:n kilpailukykyyn Suomessa ja seurajohdon viitoittamaan tiehen kohti kansallista huippua, Stadium Team Sales Suomen aluepäällikkö Petteri Ahokoski vakuuttaa.

– Hienoa, että pitkään jatkunut yhteistyö saa jatkoa. Alusta asti kaikilla osapuolilla oli hyvin selkeä ja yhteinen päämäärä jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa. PUMA on ollut jo vuosikymmeniä maailman johtavia urheilubrändejä. Olemme erittäin tyytyväisiä heidän tuotteisiinsa ja toimitusaikoihin näinä erikoisia aikoina. Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju ja erittäin laadukas yhteistyökumppani koko TPS Jalkapallolle. Me TPS Jalkapallossa kunnioitamme pitkiä yhteistyösuhteita ja näemme suuren arvon toimia valtakunnan parhaiden toimijoiden kanssa, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä painottaa.

Lisää uutisia