Naiset: TPS:n Silja Jaatinen valittiin Suomen U23-maajoukkueeseen – edessä maaottelut Tanskaa vastaan

Turun Palloseuran laitapelaaja Silja Jaatinen, 20, on valittu mukaan Suomen U23-maajoukkueeseen. Suomi kohtaa Eerikkilän Urheiluopistolla pelattavissa otteluissa kahdesti Tanskan.

– Maajoukkuetapahtumiin osallistuminen on tietenkin aina iso kunnia. Odotan innolla loistavien pelaajien kanssa pelaamista sekä tiukkoja pelejä! Tosi hyvät fiilikset on valinnasta, Jaatinen kommentoi.

Jaatisen lisäksi TPS-hyökkääjä Nelly Lehtilä, 23, valittiin varalle U23-maajoukkueeseen.

– Nämä valinnat kertovat minulle valmentajana siitä, että olemme tehneet joukkueessamme oikeita asioita. Jatketaan samalla tiellä, ja pyritään kehittämään niin pelaajia kuin joukkueen peliä, TPS:n päävalmentaja Akusti Salonen sanoo.

Pikkuhelmarit kokoontuu nyt helmikuussa yhteen ensi kertaa reiluun neljään kuukauteen – joukkueen edellinen tapahtuma oli lokakuun Ranska-tuplamaaottelu.

– On hienoa, että saamme jatkuvuutta viime vuodelle heti helmikuussa. Meillä oli viime vuonna kolme tapahtumaa, joista jokainen oli mielestäni onnistunut. Saimme tehdä töitä monen pelaajan kanssa ja otimme askelia oikeaan suuntaan, Suomen U23-maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Matikainen toteaa Palloliiton kotisivuilla.

– Oli ilahduttavaa, että usea U23-maajoukkuepelaaja nousi viime vuoden mittaan A-maajoukkueeseen. Tämä maajoukkue toimii nimenomaan siltana Helmareihin – meidän pitää tavoitella myös tänä vuonna sitä, että tähän tapahtumaan nimettyjä pelaajia nousee A-maajoukkueeseen, Matikainen jatkaa.

Suomen ottelut:
La 18.2. klo 14.00 Suomi–Tanska, Eerikkilä-halli
Ti 21.2. klo 16.00 Suomi–Tanska, Eerikkilä-halli

Maaottelut näkyvät suorana ja selostettuna Palloliiton Youtube-kanavalla.

Lisää uutisia