TPS:n kotiavaus Veikkausliigassa siirtyy pelattavaksi Valkeakoskelle

TPS:n Veikkausliigakauden 2018 kotiavaus siirtyy pelattavaksi Turusta Valkeakoskelle. TPS kohtaa Veikkausliigakauden ensimmäisessä kotiottelussaan seinäjokelaisen SJK:n sunnuntaina 15.4. klo 15.00 alkaen Valkeakosken Tehtaan kentällä (os. Tehtaankatu 9, 37600 VALKEAKOSKI).

Ottelusiirron syynä on se, että TPS:n varsinaisen kotikentän, eli Veritas Stadionin, nurmea ei ole saatu vielä pelikuntoon. Tästä syystä ottelu pelataan TPS:n nimeämällä varakentällä, joka on Valkeakosken Tehtaan kenttä. Veikkausliiga pitää kaudella 2018 kiinni siitä, että kaikki ottelutapahtumat järjestetään niinä päivinä, jolloin ne on alun perin sovittu pelattavaksi.

TPS:n kotiavauksen siirtäminen vieraalle paikkakunnalle aiheuttaa tietysti valtavasti erilaisia käytännön järjestelyitä. TPS:n myyntijohtaja Timo Tuominen on jo etukäteen selvittänyt osan käytäntöön liittyvistä asioista.

– Ottelutapahtumaan tulee aluelippu, eli numeroituja paikkoja ei ole. Kausikortit ja VIP-kausikortit käyvät tietysti myös tässä ottelutapahtumassa. Myös normaalit VIP-palvelut järjestetään Valkeakoskella. Yksittäisten ottelulippujen hinnat ovat samat kuin kauden muissakin kotiotteluissa. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi tähän otteluun ja kaikkiin muihinkin ottelutapahtumiimme tällä kaudella, TPS:n myyntijohtaja Timo Tuominen listaa.

– Meillä on vielä paljon selvitettävää käytännön asioissa, mutta lipunmyynti saataneen auki jo perjantaina 6.4. TPS informoi tarkemmin ottelutapahtumaan liittyvistä asioista muutenkin perjantaina, Tuominen lupaa.

TPS:n yksittäisten ottelulippujen hinnat kaudella 2018:

– Aikuiset 20 € (ennakkoon ticketmaster.fi: 15 € ja S-etukortin kanssa 18 €)
– Opiskelijat ja eläkeläiset 15 € (ennakkoon ticketmaster.fi: 10 € ja S-etukortin kanssa 13 €)
– Nuoret (12-17 v.) 10 € ((ennakkoon ticketmaster.fi 7 € ja S-etukortin kanssa 8 €)
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Lisää uutisia