TPS:n ikämiehet jatkoon Suomen Cupissa – Antti Hakala hurjasteli 4 maalia

TPS M35 – SC Wolves 5–1

8 min Antti Hakala 1–0
22 min Mika Ääritalo 2–0
26 min Antti Hakala 3–0
50 min Antti Hakala 4–0
55 min Antti Hakala 5–0
89 min Milliam Ahanen 5–1

TPS M35:n kokoonpano: Ville Lehtonen (mv), Toni Järvinen, Jukka-Pekka Tuomanen (82 min Antti Muuriaisniemi), Markus Paija (C), Jarno Heinikangas (67 min Joni Saarinen), Jarno Auremaa (82 min Juhani Saksa), Mika Ääritalo, Sami Rähmönen, Mikko Hyyrynen, Antti Hakala, Jussi Haijanen (46 min Toni Kuisma).

Erotuomari: Ari-Petteri Finnberg

Pelipaikka: Kupittaa 5, Turku

Kooste: https://youtu.be/WbnBH3MlxEQ

Turun Palloseuran ikämiesjoukkue, TPS M35, voitti eilen Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa SC Wolvesin maalein 5–1. Lukuisten entisten Veikkausliiga-pelaajien tähdittämä TPS M35 oli ottelussa täysin omaa luokkaansa ja jatkaa ansaitusti Suomen Cupin 3. kierrokselle.

– Tavoitteemme oli pitää palloa mahdollisimman paljon ja iskeä, kun hetki koittaa. Olemme pelanneet lähes koko ikämme yhdessä, joten tunnemme aika hyvin toistemme pelityylit. On kiva tulla nauttimaan pelistä, pitää palloa ja tehdä erilaisia kombinaatioita, sanaili illan maaliseppo Antti Hakala.

Ikämiesten cup-romanttiseen tarinaan kirjoitetaan lähitulevaisuudessa mielenkiintoinen luku, kun TPS M35 kohtaa cupin 3. kierroksella kotikentällään Veikkausliigassa pelaavan Tampereen Ilveksen.

– Olemme vähän spekuloineet etukäteen, että minkälainen vastustaja sieltä tulee. Nyt pitää laatia pelistrategia ja lähteä sitä toteuttamaan. Varmaan täytyy lähteä Eerikkilään leirille ja valmistautua siellä huolella. Vielä ei ole Suomen Cupin finaalia laitettu kalenteriin, mutta kai kohta täytyy katsoa, milloin se pelataan, Hakala veisteli.

TPS M35 – Ilves -ottelun pelipäivä ei ole vielä selvillä. Tiedotamme asiasta myöhemmin erikseen.

Lisää uutisia