TPS:n B-juniorit jatkoivat voittokulkuaan

TPS:n B-junioreiden upeasti sujunut kausi sai jatkoa tänään, kun FC Jazz kaatui Kupittaalla lukemin 2-0 (2-0). TPS:n maaleista vastasivat Julius Rinnevaara ja Joonas Madetoja. Tämänpäiväinen voitto oli joukkueen kolmas peräkkäinen ilman yhtään päästettyä maalia.

– Pojat pelasivat hyvin, mutta tänään meillä oli kyllä tuuriakin, ettei Jazz saanut maalia. Ensimmäisen jakson pelasimme hyvin ja teimme jälleen kaksi hienoa maalia. Toinen jakso oli kuitenkin hieman hakemista. Jazz karvasi hyvin ja me sorruimme vähän potkimaan pitkää, joukkueen päävalmentaja Jonatan Johansson kertasi tuoreeltaan matsin jälkeen.

Johanssonin ryhmä on ollut joka tapauksessa viimeisessä kolmessa pelissä vakuuttavassa kunnossa. Maaliero otteluista on 8-0 ja tehokaksikko Riku Sjöroos ja Joonas Madetoja ovat paukuttaneet maaleja tiheään tahtiin. Sjöroosin tehot kolmesta edellisestä pelistä ovat 2+3 ja Madetojan 4+1.

– Hyökkäyspäässämme Riku ja Made ovat pelanneet loistavasti ja olleet tosi tehokkaita. Lisäksi puolustusnelikkomme, tai tarkemmin sanottuna viisikkomme, on pelannut hienosti. Siitä kielii myös kolme nollapeliä putkeen, Tintti kehuu lahjakasta ryhmäänsä.

B-junioreilla on nyt kahden viikon tauko otteluista. Seuraava TPS BSM:n peli on vasta lauantaina 28.7. Kuopiossa, jolloin vastassa on luonnollisesti KuPS.

– Joukkueella on nyt viikko lomaa. Pojat tekevät toki omakohtaista harjoittelua, mutta muuten ajatukset pidetään poissa futiksesta. Meillä on pitkä loppukausi tulossa ja elokuussa kovia matseja mm. FC Kaarinaa ja HJK:a vastaan.

TPS B – FC Jazz 2-0 (2-0)
5′ Julius Rinnevaara (Sjöroos, Jussila) 1-0
26’Joonas Madetoja (Palmu, Kaasik) 2-0

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila, Aleksi Ojanperä, Leevi Puputti, Joonas Madetoja (70′ Leppänen), Severi Laaksonen, Matias Hilska (C), Severi Palmu (75′ I.Puputti), Karl Kaasik (41′ Kivikoski), Riku Sjöroos, Julius Rinnevaara (60′ Forsman)
Vaihdossa: Anton Lepola (mv), Eetu Leppänen, Janne Forsman, Jesper Kivikoski, Ilari Puputti, Viljami Vuorenmaa

Lisää uutisia