TPS kohtaa JJK:n maanantaina juhlapäivän ottelussa

Maanantaiseen juhlapäivän otteluun joukkueet lähtevät hiukan eri tilanteista, sillä TPS:n voittoputki katkesi FC Lahden vieraana, kun JJK puolestaan kylvetti IFK Mariehamnia kotonaan peräti maalein 5-2.

TPS taipui keskiviikkona FC Lahdelle lukemin 0-2. Hyökkääjä Mika Ääritalolla on selkeä näkemys siitä, mitä pelistä jäi puuttumaan.

– Maalit. Oma osumatarkkuutenikaan ei ollut sitä mitä olisi pitänyt. Meillä oli paikat tehdä kolme, neljä maalia, mutta emme tehneet. Lahti pelasi ensimmäisen maalinsa jälkeen hyvin.

– Edelliset kolme peliä menivät tuloksellisesti hyvin. En tiedä mitä Lahti-pelissä kävi. Tasaisuutta kaivataan, joukkueessamme on kuitenkin potentiaalia pidempiinkin voittoputkiin.

Juhlapäivän vastustajasta Ääritalolla on myös selkeä ennakkonäkemys.

– Vastustaja ei ainakaan helpotu. JJK:lla on useampiakin Tepsi-taustaisia pelaajia, joten heillä on varmasti näyttöhaluja. Vanhoja seurakavereita vastaan on aika kiva pelata, kuten Manninen ja Tuomanen. On siinä aina pieni ekstralataus, Ääritalo sanoo.

– JJK ei ole pelannut tähän mennessä tulosten varjossa kovin hyvin. Viime kierroksen voitto antaa heille kuitenkin varmasti uskoa. Viisi maalia IFK:a vastaan on kova näyttö hyökkäyspelistä.

Omiin otteisiinsa Ääritalo ei ole täysin tyytyväinen. Kiitettävään suoritukseen tarvitaan hänen mukaansa enemmän.

– Paljon parempaa pitää olla kuin viimeiset pari peliä. Hyökkääjälle tulee paikkoja joka pelissä, joten maaleja odotetaan ja odotan niitä myös itse. Joukkue voittaa, kun joku laittaa pallot pussiin.

Ääritalo on ollut tyytyväinen alkukauden pelaamiseen Paavo Nurmi Stadionilla.

– Meillä on ollut viime vuosina hyvin yleisöä ja hyvät fanit. Hyvä tunnelma antaa lisämausteensa. Klubi-pelissä oli jo hyvä tunnelma, kun ihmisiä oli lähes 4000. Olen itse tykännyt pelata Paavo Nurmen stadionilla.

Lisää uutisia