TPS kohtaa Jaron Liigacupin puolivälierissä lauantaina

TPS voitti komeasti Jalkapallon Liigacupissa oman alkulohko ykkösensä. Raitapaidat saivat tililleen neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. TPS murjoi alkulohkonsa viimeisessä ottelussa paikalliskilpailijansa FC Interin näytöstyyliin lukemin 5-1.

– Inter-voitto näytti, että kurssi on ihan oikeassa suunnassa. Olihan 5-1-voitto komea, mutta turhaan päästettiin edes sitä yhtä. Meillä ei ole tässä vaiheessa kautta kovinkaan suuria puutteita, mutta kyllä joukkuepeli pitää saada toimimaan vieläkin paremmin ennen liigakauden alkua. TPS ei ole muuttunut paljon viime kaudesta ja siltä pohjalta on erittäin hyvää jatkaa uuteen kauteen, TPS-kapteeni Jarkko Hurme tietää.

Liigacupin viimevuotista voittoaan puolustava TPS jatkaa hienosti alkanutta Liigacupia jo ensi lauantaina puolivälieräottelulla FF Jaroa vastaan. Pietarsaarelaiset sijoittuivat omassa alkulohkossaan kolmanneksi KuPS:n ja RoPS:n jälkeen. Pisteitä kertyi kahdeksan.

– En tiedä täksi kaudeksi uudistuneesta Jarosta vielä paljoakaan, koska en ole vielä nähnyt heitä, vaikka totta kai siellä tuttujakin nimiä on. Jarossa näkyvät Aleksei Eremenkon opit ja joukkue pelaa sellaista venäläistyyppistä lyhytsyöttöpeliä. Jaro on ollut meille viime kausina todella paha vastus ja on sitä varmaan myös nyt. Viime kausi päätettiin kotona Jaroa vastaan tappioon, joten nyt on aika kuitata ne tapahtumat, Hurme painottaa.

TPS – FF Jaro alkaa Kupittaan vitoskentän keinonurmella lauantaina 9.3. klo 15.30. Tervetuloa!

Lippujen hinnat Jaro-ottelussa: aikuiset 10 €, lapset (7-16-v.) 5 € ja opiskelijat & eläkeläiset 8 €.

Lisää uutisia