TPS kiittää palautteesta ottelutapahtumiensa suhteen

TPS jalkapallo järjesti kauden toisen kotiottelunsa jälkeen kyselyn itse tapahtumajärjestelyjen onnistumisesta. TPS sai runsaasti rakentavaa palautetta ja on erittäin kiitollinen siitä. TPS:n tarkoituksena on kehittää kauden tulevia ottelutapahtumia palautteen perusteella.

Yksi asia, joka katsojia häiritsi, olivat pääkatsomon edessä olevat seiväshyppytelineet. Ne tulevat olemaan valitettavasti myös jatkossa samassa paikassa.

– Niitä ei voi valitettavasti siirtää, sillä ne ovat kärsineet vaurioita, kun niitä on siirrelty paikasta toiseen, TPS:n myyntipäällikkö Timo Tuominen pahoittelee.

Toinen asia, joka on aiheuttanut kritiikkiä, on myynnin ajoittainen hitaus ja siitä aiheutuneet pitkät jonot.

– Asiaan on reagoitu jo ensimmäisen ottelun jälkeen. Olemme hieman lisänneet myyntihenkilökuntaa myynnin sujuvuuden nopeuttamiseksi. Stadionalueen laatoitustyöt tuovat omat haasteensa myös liikkuvuuteen ja sitä kautta myös myyntiin. Loputtomiin emme voi kuitenkaan lisätä henkilökuntaakaan, sillä menot ja tulot pitää olla tasapainossa, Tuominen muistuttaa.

Myös parkkipaikoista on kyselty. TPS yritti saada stadionin vastakkaisella puolella olevaa hiekkakenttää käyttöönsä, mutta se ei onnistunut.

– Yritimme kyllä vuokrata sitä, mutta emme saaneet sitä käyttöömme Turun kaupungilta, Tuominen toteaa.

Myös Paavo Nurmen Stadionin yläkatsomon mahdollisesta käytöstä on tullut kysymyksiä.

– Heti kun yleisömäärät nousevat sellaiselle tasolle, että alakatsomon kapasiteetti ei enää riitä, se avataan varmasti. Tämä on myös taloudellinen kysymys, sillä yläkatsomoon tarvittaisiin erikseen esimerkisi järjestyksenvalvonta ja siivoukset, Tuominen perustelee.

Ottelutapahtumiin on tulossa myös kovasti toivottu kannattajatuotteiden myyntipiste.

– Sinne tulee paitavalikoimaa sekä myöhemmin myös aivan uudet huivimme, Tuominen lupaa.

Jotkut ihmiset ovat päättäneet tulla TPS:n kotiotteluihin ilman, että he ostavat pääsylippua. Stadionin ympäröivä maavallikatsomo ei ole ottelutapahtuman virallista katsomoaluetta.

– Toivomme ottelutapahtumiimme saapuvan vain maksavia katsojia. Aluevalvojamme tekevät parhaansa, että ottelutapahtumaan ostetaan pääsyliput ja sitä seurataan viralliselta stadionalueelta.

Blombergin huvilalla sijaitseva Mauno VIP Garden on kerännyt paljon suitsutusta itse miljöön, ohjelman ja tarjoomusten suhteen.

– Kiitosta on todellakin tullut joka suunnasta. Kannattaa hankkia VIP-liput johonkin TPS:n kotiotteluun ja tulla tutustumaan paikan päälle, Tuominen vinkkaa.

– Kaikkiaan yleisöä on käynyt hyvin ja siitä kuuluu kunnia kaikille maksaville katsojille, Tuominen vielä kiittelee.

Lisää uutisia