TPS kiittää kaikkien aikojen nuorinta kapteeniaan!

TPS:n edustusjoukkueen kaikkien aikojen nuorin kapteeni, Matej Hradecky, jatkaa uraansa kaudella 2016 Veikkausliigatasolla. Hänen uusi seuransa on viime vuoden Suomen mestarijoukkue SJK, jota valmentaa entinen TPS-pelaaja ja -valmentaja Simo Valakari. SJK:n riveissä pelaavat entisistä TPS:n huippupelaajista ensi kaudella myös Roope Riski, Wayne Brown ja Jarkko Hurme.

20-vuotiaan Hradeckyn sopimus TPS:n kanssa umpeutui viime kauden jälkeen ja on ymmärrettävää, että alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja tähyili yhden Ykkösessä pelatun kauden jälkeen joko liigatasolle, tai ulkomaille.

Keskikenttäpelaaja Matej Hradecky debytoi TPS:n paidassa Veikkausliigassa kaudella 2012 KuPS:ia vastaan. Hän pelasi Veikkausliigassa yhteensä 35 ottelua, mutta maalitili jäi silloin vielä avaamatta. Hradecky pelasi TPS:n riveissä Ykkösessä kaudella 2015 ja viimeisteli pelaamissaan otteluissa neljä maalia. Hradecky on TPS:n omia kasvatteja, kuten myös hänen ulkomailla pelaavat veljensä, Lukas ja Tomas.

TPS kiittää nuorta Matej Hradeckyä vastuunkannosta edustusjoukkueen kapteenina vaikean putoamiskauden jälkeen ja toivottaa samalla hänelle onnea ja menestystä jatkouran suhteen.
 

Lisää uutisia