TPS kiinnitti nuoren lupauksensa

Veikkausliigassa neljännellä sijalla oleva TPS on solminut oman kasvattinsa Ville-Vatteri Starckin kanssa kolmevuotisen sopimuksen. Turkulaissyntyinen Starck on käynyt läpi kaikki TPS:n juniori-ikäluokat.

17-vuotias puolustaja oli mukana talvella Liigacupin voittaneessa TPS-ryhmässä. Pääasiassa Starck on edustanut kevään mittaan TPS:n B-junioreita SM-karsinnassa sekä yhteistyöseura ÅIFK:ta miesten Kakkosessa. Starck hankki kokemusta miesten peleistä jo viime vuonna parissa ÅIFK:n ottelussa.

– Hienolta on tuntunut päästä liigajoukkueen mukaan. Peli on ollut tietenkin kovempaa kuin nuorten peleissä. Toivottavasti kesällä voin olla enemmän edustusjoukkueen mukana ja sitä kautta pääsen pikku hiljaa rinkiin sisään, Starck listaa tavoitteitaan.

Starckilla on kokemusta myös maajoukkueympyröistä ja viimeksi hän on ollut mukana Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Poikien maaotteluita nuorella pelurilla on tilillään kaiken kaikkiaan toistakymmentä.

-TPS on menestyvä kasvattajaseura ja Villen sopimus jatkaa tätä linjaa. Villessä on potentiaalia kansainväliselle uralle, mutta lyhyellä tähtäimellä odotan, että hänestä kasvaa lähikuukausina yksi liigajoukkueemme runkopelaajista, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande linjaa.

Lisää uutisia