TPS-kausikortit postitetaan keskiviikkona 22.4.

TPS:n kauden 2015 kausikortilla pääsee katsomaan niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkueiden pelejä. TPS:n uunituoreet kausikortit saapuivat seuran toimistolle tänään keskiviikkona 22.4. TPS postittaa kausikortit eteenpäin omistajilleen vielä keskiviikkopäivän aikana. TPS:n naisten liigajoukkue avaa kotikautensa lauantaina 25.4. klo 16.00 alkaen Yläkentällä Tampereen Ilvestä vastaan. Jos joku kausikorttilainen ei jostain syystä ole saanut omaa kausikorttiaan postitse perjantaihin 24.4. mennessä, pääsee naisten liiga-avaukseen kuitenkin ilmaiseksi sisään. Naisten liigaottelun lipunmyynnin yhteydessä on lista kausikorttilaisista, jonka pohjalta kausikortin haltijat voivat todistaa henkilöllisyytensä ja he saavat vastineeksi lipun naisten liigaotteluun.

TPS on tehnyt kaudesta 2015 yhteistyösopimuksen Lippupalvelun kanssa, joka myy ennakkoon pääsylippuja TPS:n kotiotteluihin verkkokauppansa sekä myyntipisteidensä kautta. Lippupalvelun kautta hankittuihin lippuihin tulee lisäksi Lippupalvelun oma palvelumaksu.

Turkulainen Ravintola Pikku-Torre (os. Yliopistonkatu 30) myy myös ennakkolippuja TPS:n kotiotteluihin. Pääsylippuja saa myös Yläkentän lipunmyyntipisteistä ennen TPS:n kotiotteluiden alkua. Pikku-Torresta ja Yläkentältä hankituista lipuista ei tarvitse maksaa erillistä palvelumaksua.

TPS:n miesten edustusjoukkue pelaa kenraaliharjoituspelinsä Yläkentällä perjantaina 24.4. klo 18.30 EIF:iä vastaan. Otteluun on vapaa pääsy. TPS-EIF-ottelussa on kuitenkin oma myyntipisteensä, josta saa esimerkiksi kahvia ja makkaraa.

TPS:n miesten edustusjoukkue avaa Ykkösen sarjakautensa Yläkentällä lauantaina 2.5. klo 16.00 alkaen FC Jazzia vastaan.

Lisää uutisia