TPS-kannattajat suunnittelevat seuran uudet verkkokauppatuotteet itse

TPS jalkapallon omia kannattajapaitoja voi jatkossakin hankkia Printmotorin verkkokaupasta. Uutta on kuitenkin se, että jatkossa TPS-kannattajat suunnittelevat nämä tuotteet itse. TPS-kannattajien suunnittelemat uusimmat paidat tulivat myyntiin sunnuntaina 1.7. TPS-kannattajat suunnittelevat tuotevalikoimiin jatkossa myös vaihtuvan kuukausittaisen kannattajatuotteen. Printmotorin paitamyymälän valikoimista löytyy t-paitoja, collegepaitoja, huppareita ja mukeja, niin miehille kuin naisillekin, lapsiakaan unohtamatta.

– Vanhoja tuotteita poistuu kesän aikana valikoimista, mutta niitäkin on myynnissä vielä heinäkuun ajan. Lisäksi me lanseeraamme uuden kuukauden kannattajatuotteen, joka on myynnissä aina noin yhden kuukauden ajan, jonka jälkeen tuote poistuu valikoimista. Nyt mukana on jo täysin uusia sellaisia tuotteita, jotka jäävät myös pysyvästi valikoimaan, Juuso Räihä taustoittaa TPS-kannattajien puolesta.

– Printmotorin verkkokaupan rakenteeseen tulee muutoksia tämän vuoden aikana myös palveluntarjoajan puolesta. Jo aiemmin ollutta konseptia kehittämällä, saamme näin uusia mielenkiintoisia tuotteita myyntiin. Tuotteet valmistetaan suoraan tilauksesta ja toimitetaan nopealla, noin viikon toimitusajalla asiakkaalle, Räihä vielä muistuttaa.

TPS-kannattajien suunnittelemiin uusiin tuotteisiin voi tutustua täällä: https://www.printmotor.com/fctps/

TPS:n muita kannattajatuotteita myydään Turun alueen Stadium-myymälöissä, jotka sijaitsevat Turun keskustan Hansakorttelissa sekä Myllyn ja Skanssin kauppakeskuksissa. Näitä TPS:n kannattajatuotteita saa ostettua myös TPS:n Veikkausliigan kotiotteluista sekä TPS:n toimistolta (os. Karjakatu 37, 20520 TURKU). Lisätietoja näistä tuotteista: https://fc.tps.fi/fi/tps-shop

Lisää uutisia