TPS juniorijalkapallo nimesi uudet valmennuspäällikkönsä

TPS juniorijalkapallo on nimennyt uudet valmennuspäällikkönsä. Koko TPS juniorijalkapallon uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu Joonas Laurikainen, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä tyttöjen valmennuspäällikön tehtävistä. Laurikainen aloittaa uudessa toimessaan 1.11.2016. Hän seuraa tehtävässään Tommi Pikkaraista, joka päätti jättää valmennuspäällikön tehtävät tämän kauden jälkeen. 33-vuotiaan Laurikaisen vastuulle kuuluu jatkossa siis koko TPS:n juniorijalkapallon valmennus, mutta hänen varsinainen työkenttänsä painottuu seuran vanhimpiin juniori-ikäluokkiin.

TPS juniorijalkapallon uudeksi juniorivalmennuspäälliköksi on puolestaan nimetty Mikko Hyyrynen. Hänen vastuulleen kuuluvat jatkossa seuran nuorimmat ikäluokat 14-vuotiaista alaspäin. 38-vuotias Hyyrynen jatkaa samalla myös TPS:n edustusjoukkueen valmennusryhmässä päävalmentaja Mika Laurikaisen tukena. Hyyrynen on päättänyt myös jatkaa pelaajauraansa yhdellä kaudella.

– Nämä nimitykset tuovat selkeyttä ja jatkuvuutta muutenkin laadukkaaseen juniorivalmennukseemme. Pelaajakehitystyö jatkuu näiden nimitysten jälkeen edelleen osaavissa käsissä. Joonas Laurikainen on tehnyt erinomaista työtä ja hän saa nyt ansaitusti lisää vastuuta. Mikko Hyyrynen toimii samalla myös eräänlaisena linkkinä edustusjoukkueen ja junioripuolen välillä. Hyyrynen siirtyy asteittain kokonaan valmennuspuolelle, mutta hän on sitoutunut ensi kaudeksi myös eräänlaiseksi back up -pelaajaksi. Olen varma, että juniorijalkapallon ja edustuksen keskinäinen yhteistyö syvenee näin uuden strategiamme mukaisesti, TPS jalkapallon toiminnanjohtaja Kari Uronen kiittelee.


TPS juniorijalkapallon uusi valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen

Lisää uutisia