TPS juhli Veikkausliigaan nousua ja palkitsi kauden 2019 parhaita

TPS:n miesten edustusjoukkue taustavoimineen, seuran kannattajat, yhteistyökumppanit ja ystävät juhlivat yhdessä TPS:n liiganousua perjantaina Aalto yökerhossa. TPS myös palkitsi tilaisuudessa perinteisin menoin kauden parhaita pelaajiaan sekä muita toimijoita. Tilaisuudessa jaettiin myös arvostettu Sydän Pelissä –palkinto.

– Iso kiitos kuuluu koko seurayhteisöllemme. Meillä on onneksi paljon hienoja uskollisia yhteiskumppaneita tukemassa toimintaamme. Kiitokset joukkueen pelaajille, valmennukselle ja muille taustavoimille. Iso kiitos myös toimistolle, joka sai taustalla puitteet kuntoon nousua varten, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho kiittelee.

– Pystyimme pelaamaan kauden parhaan pelimme kovimmassa mahdollisessa paikassa. Seuralla on hieno kannattajakunta takanaan ja ratkaisevassa pelissä Seinäjoella pelasimme kuin kotiottelussa, Peräaho vielä hehkutti.

Miesten edustusjoukkueen pelaajia palkittiin kahdeksassa eri kategoriassa.

TPS-kannattajien kunniapalkinto luovutettiin kannattajien keskenään tekemän äänestyksen perusteella. TPS-kannattajien palkinnon sai joukkueen kapteeni Sami Rähmönen.

Lehdistön vuoden pelaajan valitsee joku yksittäinen turkulainen urheilutoimittaja tai -toimitus. Kauden 2019 osalta valinnan suoritti Radio Auran Aallot, joka valitsi vuoden parhaaksi TPS-pelaajaksi Rasmus Holman.

Vuoden lupaavimman pelaajan palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien sellaiselle nuorelle pelaajalle, joka on nostanut kauden aikana eniten tasoaan ja osoittanut omaavansa suurimman potentiaalin. Vuoden lupaavimmaksi pelaajaksi valittiin Albijon Muzaci.

Herrasmiespelaaja edustaa seuraa aina tyylikkäästi sekä kentällä että sen ulkopuolella. Herrasmiespelaajana palkittiin Mika Ääritalo. Hän edustaa seuraa aina tyylikkäästi sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Kauden Tehopelaaja on kerännyt eniten tehopisteitä suhteessa peliminuutteihinsa. Myös tämä palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Kauden tehopelaaja on Eliécer Espinosa.

Most valuable player (MVP), eli joukkueen arvokkain pelaaja, on seuran ja yhteistyökumppaneiden yhteinen näkemys kauden parhaasta pelaajasta. Voittajaksi selviytyi Eliécer Espinosa.

Joukkueen parhaan maalintekijän palkinnon voitti tänä vuonna Eliécer Espinosa kahdeksallatoista (18) maalillaan.

Kaikkein arvostetuin palkinto, TPS:n vuoden pelaaja, on myös jaettu jo vuodesta 1994 lähtien. Vuoden pelaajan äänestää TPS-joukkue keskuudestaan. Jokainen pelaaja antaa kolme ääntä parhaimmalle, kaksi ääntä toiseksi parhaimmalle ja pisteen omasta mielestään kolmanneksi parhaimmalle pelaajalle. Vuoden pelaajaksi TPS:n joukkue valitsi keskuudestaan Aldayr Hernándezin.

Vuoden yhteistyökumppaniksi valittiin Taivassalon Auto Oy. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja ja yrittäjä Perttu Raitio.

Kauden päätöstilaisuudessa jaettiin myös arvostettu Sydän Pelissä -palkinto, joka ojennetaan henkilölle tai yhteisölle, joka on toiminut TPS:n arvojen mukaisesti ja omalla positiivisella tavallaan tunnustanut TPS:n mustavalkoisia värejä. Palkinnon sai Harri Karvinen (Martti HR), jolla on aina mustavalkoinen sydän pelissä mukana.

TPS kiittää kannattajiaan, yhteistyökumppaneitaan ja tukijoitaan kaudesta 2019 ja onnittelee samalla kaikkia palkittuja!

Veikkausliiga, täältä tulee Tepsi!

Lisää uutisia